Killwitch Engage -yhtyeen jäsenten uusi projekti 'Times of Grace' julkaisee albumin 10.11.2010

Killwitch Engage -yhtyeen jäsenten uusi projekti 'Times of Grace' julkaisee albumin 10.11.2010

Killwitch Engagen kitaristi Adam Dutkiewitch ja yhtyeen entinen vokalisti Jesse Leach ovat palanneet yhteen perustaen uuden TIMES OF GRACE -yhtyeen.
Duo on suunnannut täysin erilaiseen musiikkigenreen. Siinä missä Killwitch Engage soitti melodista metalcorea, Times of Grace tarjoilee huumaavia ja kiehtovia melodioita. Kappaleista löytyy lähes militaristisia perkussioita ja ukkosen lailla pauhaavia rumpurytmejä, joita tasapainottavat Leachen kerroksittaiset ja tunteikkaat laulumelodiat.

Parivaljakon yhteinen energia ja kemia takaavat laadun, jota koettiin jo vuonna 2002 julkaistulla Killswitch Engagen ”Alive or Just Breathing” -albumilla. Kyseisestä levystä tuli yksi Amerikan tämän sukupolven merkittävimpiä metallialbumeja. Times Of Gracen uusi albumi ”The Hymn Of A Broken Man” ei kuitenkaan ole mikään toisinto tälle menestyksekkäälle teokselle vaan Adam D. ja Leach kulkevat täysin omaa polkuaan Times Of Grace -kokoonpanona.

”Eläessäni en ole tehnyt yhtään näin henkilökohtaista levyä. Adamilla ja minulla oli todella ihmeellinen yhteys tätä tehdessä ja se näkyy lyriikoissa sekä muissa suorituksissamme. Levylle olemme purkaneet kaikki henkilökohtaiset ongelmamme, vuodatimme tekovaiheessa niin verta, hikeä kuin kyyneleitäkin. Toivottavasti myös kuuntelijat nauttivat siitä ja pääsevät meidän tavoin positiiviseen mielentilaan”, kertoo Leach.

10.11 julkaistava The Hymn of a Broken Man -albumi on emotionaalinen puhdistautumismatka ja siitä kertovat albumiraitojenkin nimet:

01 Strenght In Numbers
02 Fight For Life
03 Willing
04 Where The Spirit Leads Me
05 Until The End Of Days
06 Live In Love
07 In The Arms Of Mercy
08 Hymn Of A Broken Man
09 Hope Remains
10 The End Of Eternity
11 Worlds Apart
12 Fall From Grace