Kitaristilegenda ja rock-ikoni Slash julkaisee soololevyn 7.4.2010!

Kitaristilegenda ja rock-ikoni Slash julkaisee soololevyn 7.4.2010!

Rock-ikoni Slash julkaisee ensimmäisen ja nimeään kantavan albumin 7. huhtikuuta 2010! Albumilla vierailee varsinainen artistien allstar-joukko: Ian Astbury, Chris Cornel, Rocco DeLuca, Fergie, Dave Grohl, Myles Kennedy, Kid Rock, Lemmy Kilmeister, Adam Levine Maroon 5 -yhtyeestä, Duff McKagan, M. Shadows Avenged Sevenfoldista, Ozzy Osbourne, Iggy Pop ja Andrew Stockdale Wolfmotherista.

Levyntekoon Slash värväsi tuottajaparikseen Eric Valentinen (Queens Of The Stone Age, The All-American Rejects) ja pyysi basistiksi Chris Chaneyn (Jane’s Addiction) ja rumpuihin Josh Freesen (Nine Inch Nails). Slash itse vastasi biisien teosta sekä sovituksista ja valitsi tarkkaan kaikki vierailevat artistit.

”Soololevyn idea oli alussa todella yksinkertainen” kertoo Slash. ”Olen valinnut levylle mukaan kaikki artistit, joiden kanssa tahdoin tehdä töitä. Tiesin meidän saavan yhdessä aikaan jotain ihmeellistä ja luovaa. Olen todella vaikuttunut siitä, mitä kukin toi omalla persoonallaan mukanaan biiseihin ja kuinka omistautuneita he olivat tekemään työnsä hyvin. Ja kieltämättä, meillä oli myös äärimmäisen hauskaa biisejä tehdessä!” hän jatkaa.

Albumi tullaan julkaisemaan Roadrunner Recordsin kautta Euroopassa, Lähi-Idässä ja Etelä-Afrikassa.

Slashin taustaa:
Slashia pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista rock-kitaristeista. Herra on vastaanottanut useita kunnianosoituksia ja palkintoja.  Vuonna 2007 hän sai oman tähden Hollywoodin Walk Of Famelle idoleidensa Jimmy Pagen ja Jimi Hendrixin rinnalle. Slash kuului legendaarisen Guns N’Roses -yhtyeen alkuperäisjäseniin ja loi tunnusomaiset soundit kuten kitarariffit kappaleissa ”Sweet Child O’ Mine” ja ”Welcome To The Jungle”.
Yhtye hallitsi 80- ja 90-luvun rock-skeneä myyden yli 100 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Guns N’ Rosesin hajottua Slash jatkoi soittamista Slash’s Snakepitissä  ja maailmanlaajuisesti menestyneessä Velvet Revolver -kokoonpanossa. Hänet on esiintynyt monien huippumuusikoiden kanssa aina Michael Jacksonista Stevie Wonderin kautta Ray Charlesiin. Kaksi Gibson-kitaraa on nimetty Slashin mukaan ja hänestä on kirjoitettu myös elämänkerta, joka ilmestyi vuonna 2007.

Albumin biisilista:
1. Ghost ( Ian Astbury)
2. Beautiful Dangerous (Fergie)
3. Nothing To Say ( M. Shadows of Avenged Sevenfold)
4. Crucify The Dead (Ozzy Osbourne)
5. Promise (Chris Cornell)
6. By The Sword ( Andrew Stockdale of Wolfmother)
7. Doctor Alibi ( Lemmy Kilmeister)
8. Saint Is A Sinner Too ( Rocco De Luca)
9. Watch This (Dave Grohl / Duff McKagan)
10. I Hold On (Kid Rock)
11. Gotten (Adam Levine)
12. We’re All Gonna Die (Iggy Pop)
13. Starlight (Myles Kennedy)