RATT julkaisee uuden albumin 21.4.

RATT julkaisee uuden albumin 21.4.

Ei ole enää mikään salaisuus, että amerikkalainen hardrock-yhtye RATT on palannut! Uusi albumi ”Infestation” katkaisee yli kymmenen vuoden levytystauon ja luvassa on 11 uutta biisiä. Ensimmäinen single ”Best Of Me” on julkaistaan 24.2., albumi 21.4.

RATT-yhtyeen leirissä on käynyt varsinainen myrsky viimeisen parin viime vuoden aikana. Laulaja Stephen Pearcy on palannut remmiin ja yhtye on kiinnitetty Loud & Proud/ Roadrunnerille. Legendaariseen, Los Angelesista kotoisin olevaan rock-ryhmään kuuluvat paluun tehneen Pearcyn lisäksi kitaristi Warren DeMartini, rumpali Bobby Blotzer, basisti Robbie Crane ja uusi kitaristi Carlos Cavazo. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. ”Round And Round”, joka on päätynyt mukaan myös Guitar Hero: Rocks the 80’s -peliin. Yhtye on myynyt 20 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti.

Laulaja Stephen Pearcy:
”Halusimme uusien biisiemme kuulostavan siltä kuin olisimme tehneet ne heti vuonna 1984 julkaistun ”Out Of Cellar” albumin jälkeen. Palasimme siis alkutekijöihin bändin musiikillisessa ajattelutavassa. Keikkatauon aiheuttama jännitys teki meistä luovia ja saimme paljon hyviä biisejä aikaan.”

”Infestation” levyn on tuottanut Elvis Baskette (Chevelle, Alter Bridge) Virginia studioilla ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun yhtye äänitti materiaalia Los Angelesin ulkopuolella. Albumi on täynnä asennetta ja se on varsinaisen retki erilaisiin tunnetiloihin. Osa kappaleista on RATT-yhtyeelle ominaisia, juhlavia hymnejä kera mietiskelevien ja syvien melodioiden.

INFESTATION:
01. Eat Me Up Alive
02. Best Of Me
03. A Little Too Much
04. Look Out Below
05. Last Call
06. Lost Weekend
07, As Good as it Gets
08. Garden Of Eden
09.Take a Big Bite
10. Take Me Home
11. Don’t Let Go

RATT esiintyy Sauna Open Airissa la 12.6.!

www.therattpack.com