Trivium-yhtyeen riveihin uusi rumpali, tulossa myös EP

Trivium-yhtyeen riveihin uusi rumpali, tulossa myös EP

Floridalainen melodisen metalcoren ja trashmetallin jyrä TRIVIUM on löytänyt riveihinsä uuden rumpalin Nick Auguston. Augusto esiteltiin Triviumin faneille ensimmäistä kertaa keikoilla viime syksynä ja nyt hän korvaa pysyvästi yhtyeestä lähteneen Travis Smithin.

Laulaja-kitaristi Matt Heafy kommentoi: ”Olemme todella innoissamme kun hyvä ystävämme Nick Augusto liittyi Trivium-perheesen. Nickin soitto on teknisesti todella hyvää sekä vaihtelevaa. Hän tuo mieletöntä energiaa yhtyeeseen. Voin kertoa myös, että kun uusi sinkkumme ”Shattering the Skies Above” julkaistaan, tulette kuulemaan kenties Triviumin parhaan äänityksen koskaan. Tästä kiitos Nickin, hänen avullaan koko yhtye on noussut uudelle tasolle.”

Ahkerana tunnettu Trivium ei jäänyt murehtimaan jäsenvaihdoksiaan vaan ryhtyi tekemään välittömästi uutta materiaalia. Yhtye julkaisee vain digitaalisessa muodossa ”God of War Bood & Metal” EP:n, joka sisältää kaksi kappaletta, uuden sinkun  ”Shattering the Skies Above” ja Sepultura-coverin  ”Slave New World”.  Videoklippi ”Shattering the Skies Above” kappaleen äänityksistä on nähtävillä täällä:  http://www.youtube.com/watch?v=4_wOKORTjbg

Yhtye jatkaa 2008 julkaistun ”Shogun” albumin tiimoilta alkaneen kiertueen viemistä loppuun ja helmikuussa yhtye nousee lavoille Aasiassa, Uudessa Seelannissa, Australiassa ja maaliskuun lopulla Briteissä. Kiertueen jälkeen yhtye palaa studioon äänittämään uutta albumia.

www.trivium.org