Kolmas Nainen tekee kesällä kuusi festivaalikeikkaa

Kolmas Nainen tekee kesällä kuusi festivaalikeikkaa

Vuonna 1982 perustettu ja vuonna 1994 hajonnut suomirockin kulmakivi Kolmas Nainen tekee odotetun paluun festivaaliareenoille tulevana suvena ja esiintyy Seinäjoen Provinssirockissa 12.6., Tammerfesteillä 10.7. sekä Jyväskylän SuomiPopfestivaaleilla 17.7. Yhtyeen kolme muuta isoa keikkaa julkistetaan myöhemmin.
Hajoamisensa jälkeen vain yksittäisiä festivaalikeikkoja (Provinssirock 1997 ja 2003, Himos festival 2003, Rockperry 2006) sekä muutaman intiimin klubivedon tehnyt bändi on piirtänyt vahvan viivansa suomalaiseen rokkiin tarjoamalla yleisölle legendaarisiksi kansanlauluiksi muodostuneet kappaleet kuten ”Tästä asti aikaa”, ”Hyvää ja kaunista”, ”Äiti pojastaan pappia toivoi” ja ”Valehtelisin jos väittäisin”. Bändin rivistöön kesällä astuvat sen vakijäsenet Pauli Hanhiniemi, Sakari Pesola, Timo Löyvä, Timo Kivikangas, Pasi Kallioniemi ja Raimo Valkama.

Bändin laulaja ja biisintekijä Pauli Hanhiniemi kommentoi bändin aktivoitumista live-rintamalla: ”Vaikka oltais jonain kesänä soitettu ihan vaan pari keikkaa, ollaan me valmistauduttu niihin aina huolella. Niin on nytkin; muutamat treenit on jo takana, vaikka maassa on hanki ja järvetkin vielä jäässä. Tässä on noudatettu erään ikaalislaisen ravintolan toimintafilosofiaa. Kehuttiin kerran niiden pitsoja ja tarjoilija vastasi, ettei huonoja kannata tehdä. Ollaan me sekin huomattu, että soittohomma, treenailukin, tällä porukalla on ensiluokkaista ajanvietettä”.

Rehellistä härmärokkia aktiivisesti yli 10 vuoden uran ajan takonut Kolmas Nainen ehti julkaista seitsemän studioalbumia, 23 singleä, EP:n, live-levyn ja DVD:n. Bändi aktivoituu nyt keikoille esittämään ne lukuisat kymmenet hittiviisut, jotka ovat pitkällisen tauon aikana ehtineet soida ainoastaan audioraidoilta tai suomirokkia rakastavien pääkopan sisäisessä soittimessa.

Kolmas Nainen festivaalikeikat:
12.6. Seinäjoki, Provinssirock
10.7. Tampere, Tammerfest (Keskustorin teltta)
17.7. Jyväskylä, SuomiPopfestivaali
+ 3 myöhemmin ilmoitettavaa keikkaa

Pressikuvat: www.propromotion.fi/media.php

www.kolmasnainen.net

-->