Korn solmi levytyssopimuksen Roadrunner Recordsin kanssa

Korn solmi levytyssopimuksen Roadrunner Recordsin kanssa

Roadrunner Records on kiinnittänyt legendaarisen ja multiplatinaa myyneen hardrock-yhtye KORNin talliinsa. Yhtye tulee julkaisemaan Roadrunner Recordsin kautta maailmanlaajuisesti kesällä 2010 uuden, järjestyksessään yhdeksännen albuminsa ”Korn III – Remember Who You Are”. Albumin on tuottanut Ross Robinson, joka on myös yhtyeen nimeäkantavan debyyttialbumin (1994) ja sitä seuranneen ”Life Is Peachy” (1996) takana.

”Uusi levymme sai nimen ”Korn III – Remember Who You Are”, koska palaamme yhtä kovalla asenteella kuin meillä oli ensimmäisillä levyillämme. Katsoimme, että Roadrunner on meille paras yhteistyökumppani, koska se tuntuu olevan ainoa yhtiö, joka ymmärtää hyvää rockmusiikkia”, kertoo basisti Fieldy.

Korn nousi tietoisuuteen vuonna 1994 ja on siitä lähtien hallinnut hardrock-skeneä ollen yksi maailman parhaista ja vaikutusvaltaisimmista yhtyeistä peräti kahdella viimeisellä vuosikymmenellä. Yhtye on julkaissut kahdeksan albumia, jotka ovat myyneet yli 30 miljoonaa kappaletta. Korn on myös toiminut innoittajana lukuisille uusille bändeille. Yhtye on napannut kuusi ehdokkuutta ja voittanut kaksi Grammya sekä lukuisia muita palkintoja. He ovat selvästi ansainneet paikkansa historian kirjoissa ja luoneet oman musiikkityylinsä.

Faneille ”Korn III – Remember Who You Are” -albumi tulee esittelemään yhtyeen raivokkaana ja energisenä. Yhtye suuntaa kesällä keikoille ja luvassa on ainakin vuosittaiset Rock Star Energy Drink Mayhem -festivaalit, keikkoja Etelä- Amerikassa ja Jägermaister Music Tour.

Kokoonpano:
Jonathan Davis – laulu
Fieldy – basso
James ”Munky” Shaffer – kitara
Ray Luzier – rummut

www.korn.com
www.myspace.com/korn