Murderdolls on täällä taas

Murderdolls on täällä taas

Juuri kun ajattelitte, että kaikki kiva on mennyttä musiikissa,  horror punk / glam metal -yhtye MURDERDOLLS on herännyt horroksesta keskisormet kohoten kohti taivasta ja julkaisee uutta musiikkia kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Uuden albumin ”Women And Children Last” äänitykset ovat alkaneet Los Angelesissa ja pitkäsoitto tullaan julkaisemaan kesällä.

Murderdolls on Slipknot rumpali Joey Jordisonin ja Wednesday 13 yhteinen projekti. Jordison ottaa vapaata päivätyöstään rumpujen takaa soittaakseen kitaraa ja Wednesday hoitaa tämän rock ’n’ roll sirkuksen keulakuvan tehtävät. Yhtye on totaalisen valmis uusiin koitoksiin ja tarjoilee faneilleen samaa fuck you -asennetta, pirullista glamouria ja tunnusmerkiksi noussut musta huumori jatkuu edelleen.

Jordison kommentoi:
”Emme pidä tätä niinkään paluuna, vaan kyseessä on KOSTO! Tämän päivän musiikkiskene on niin tylsä ja mitään merkittävää ei ole tapahtunut sitten vuoden 2002. Nyt on ehdottomasti paras aika tuoda bändimme taas esiin kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Meillä ei ole mitään voitettavaa tai hävittävää ja aiomme näyttää sen teille!”

Murderdolls naulasi vuonna 2002 viimeisen naulan nu-metallin arkkuun ja rakensi hyvän fanipohjan singlellään ”Dead in Hollywood” ja Billy Idolilta lainaamallaan ”White Wedding” kappaleella. Yhtye sekoitti Brittein saaria ja nousi otsikoihin esiinnyttyään 5 500 hengelle Brixton Academyssa. Debyyttialbumi ”Beyond the Valley of the Murderdolls” oli mieletön myyntimenestys ja dollsit pokkasivat myös vuoden tulokkaan pystin Metal Hammerin Golden Gods Awardseissa.

www.myspace.com/thedolls