Tammerfestiin lisää esiintyjiä!

Tammerfestiin lisää esiintyjiä!

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest saa täydennystä ohjelmistoonsa, kun sen jo aiemmin julkistetun Tampereen Keskustorin ja Vuolteentorin ohjelma saa lisää esiintyjiä. Tämän lisäksi kolmas pääareena eli Pakkahuone on saanut artistikiinnityksiä. Ohjelmaa on varmistunut myös Pakkahuoneen Klubille, Ilveksen yökerhoon, YO-talolle ja Senssille.

Pakkahuone
Legendaariselle rokkiklubille saapuvat esiintymään Ismo Alanko Teho-osasto, Michael Monroen uusi, hänen omaa nimeään kantava kokoonpano sekä Viikate. Menon takaa myös punk-rock-yhtye Disco Ensemble, listaykköseksi singahtanut Stam1na ja toisen kesän keikoistaan Tammerfesteillä tekevä Diablo.

Klubi
Pakkahuoneen perjantain Michael Monroe- ja Viikate-keikoilla myös Klubin puoli on avoinna ja niihin pääsee samalla lipulla. Pakkahuoneen Klubin puolella lauantain metalli-illassa musisoi Blake. Tuolloinkin Klubille pääsee sisään samalla lipulla kuin Pakkahuoneelle.
Muina iltoina Klubille on myynnissä omat liput. Lauteille nousevat maamme ykköskastin laulaja-lauluntekijä Samuli Putro sekä paljon puhuttu, debyyttinsä tänä vuonna julkaissut Epilä-orkesteri. Niin ikään laulaja-lauluntekijä-osasto täydentyy, kun Herra Ylppö ja Ihmiset on kutsuttu Klubille esiintymään seurassaan YleX:n soittolistalle kirmannut Day Eleven ja söpöpoppia soittava Pikku Kukka -duo.
Maksuttomat päivätanssit Klubilla tarjoaa joka Tammerfest-päivä klo 16 Kari Peitsamo.

Keskustorin teltta
Keskustorin jo julkistettu ohjelma saa täydennystä, kun keskiviikkona 14.7. Popedaa saapuu lämmittelemään Pohjanmaan määperässä kasvanut tuore suomirock-moottori Palava. PMMP:n lauteet torstaina 15.7. lämmittää iskelmähittijukeboksi Neljänsuora ja Leningrad Cowboysin perjantaisen 16.7. keikan jälkeen esiintyy cover-yhtye Me and My Monkeys.

Vuolteentori
Sokos Hotel Ilveksen rannassa sijaitsevan Vuolteentorin ohjelma julkistettiin helmikuussa, mutta sekin on kasvanut yhden bändin verran. Tammerfestin avauspäivänä, keskiviikkona 14.7. siellä musisoi Klamydian kanssa tamperelainen, alunperin Popeda-covereita ja sittemmin omaa tuotantoaan esittänyt Mustat Enkelit.

Ilves
Sokos Hotel Ilveksen yökerhossa pään kattoon ja hien pintaan saattaa Matti Nykänen & Samurai. Tilaisuus tulee olemaan ikimuistoinen, joten lippu kannattaa varata jo ennakosta. Vaihtoehtoa Nykäsen iltaan tarjoaa Ilveksessä Emmapatsaspotin vienyt Anna Puu ja juuri tuoreen levyn julkaissut Poets of the Fall.

YO-talo
YO-talon uumenissa pääsee keskikesällä kokemaan unohtumattomia live-iltoja Tammerfest-artistien kuten Lapkon ja I Walk the Linen parissa. Iltoja tahdittaa myös rokkabilly-trio Francine, asennerock-ryhmä Barbe-Q-Barbies ja ruotsalainen metallipoppoo Freak Kitchen.

Senssi
Legendaarinen Senssi-yökerho on palannut Tampereelle ja yökerho on mukana Tammerfestin ohjelmassa, jossa mannaa on tarjolla sielun täydeltä: radiohittinikkari Chisu ja hiphop-ryhmä Fintelligens.

Koko kaupunki sykkii Tammerfestin ajan 14.-17.7. Luvassa on yli 20 keikkapaikkaa, yli 100 artistia ja 80 000 kanssajuhlijaa. Jokaiselle jotakin – aamuvarhaisesta aamuyöhön!

LIPUNMYYNTI TAMMERFESTIN PÄÄAREENAKEIKOILLE (KESKUSTORI JA VUOLTEENTORI) ON ALKANUT! NYT JULKISTETUT UUDET KEIKAT TULEVAT MYYNTIIN KE 24.3. LIPPUPALVELUSSA: www.lippupalvelu.fi

Tarkempi ohjelma: www.tammerfest.fi