Lacuna Coil julkaisee Shallow Life -albuminsa 22.4.2009

Lacuna Coil julkaisee Shallow Life -albuminsa 22.4.2009

Italian metallipopsensaatio Lacuna Coil teki selvää jälkeä maailmalla, etenkin Jenkeissä, ”Comalies” (2004) albumillaan, jonka seuraajan ”Karmacode” (2006) myötä ovet myös kotikonnuilla Euroopassa avautuivat täysin. Ansiokkaan kiertämisen, radiohittien ja hyvien levyjen jälkeen luvassa on tietenkin se paras levy ja uskomaton taival lavalta toiselle.
Viimeisimmältä levyltä Suomenkin radioissa soi videoksi tehty ”Our Truth”. Cristina Scabbia vieraili solistina Apocalyptican ”S.O.S (Anything But Love)” jättihitillä.

LACUNA COIL kommentoi tulevaa “Shallow Life”-levyä seuraavasti:
Cristina Scabbia:
”’Shallow Life’ on luonnollinen metamorfoosi bändin sisällä; tutkimme erilaisia musiikillisia alueita ylläpitäessämme omaa tyyliämme. Yhdistelemme uutta ja vanhaa, nopeaa ja hidasta… valoisaa ja pimeää. Olisi hienoa ajatella, että olisimme saaneet aikaan kappaleita, jotka saavat kaikki joko miettimään, hymyilemään tai itkemään. ‘Shallow Life’ on pakottanut meidät haastamaan itsemme. Se esittelee tavan, jolla me näemme itsemme elävän läpi totuuden, rakkauden ja valheiden.”

Andrea Ferro:
”’Shallow Life’ peilaa vain sitä, mitä näet ulkomaailmassa. Se on jotain, mitä sinun pitäisi ensin nähdä sisälläsi. Se on biisien uutta kiertoa ja se on selkeämmin meitä.”

Levyn julkaisua seuraa Music As A Weapon IV Tour (http://www.musicasaweapon4.com), joka tulee olemaan Pohjois-Amerikan pääkiertue. Rundi kestää vuoden 2009 ensimmäisen puoliskon. Päälavalla nähdään Lacuna Coilin lisäksi Disturbed, Killswitch Engage ja Chimaira. Tarjolla on myös bonusta, sillä toisella lavalla on tatuointi- ja musiikkifestivaali bändeineen kuten myös extreme-urheilunäyttely! Kyseiseen näytäntöön osallistuvat freestylen ja half-pipen sporttitähdet! Laaja kattaus viihdettä!

LACUNA COILin eurooppalaiset fanit joutuvat odottamaan hieman pidempään ennen kuin yhtye saapuu Euroopan festareille. Tästä saapuu infoa myöhemmin!

Pysy kuulolla!

http://www.lacunacoil.it/
http://www.myspace.com/lacunacoil
http://www.emptyspiral.net/

-->