Ismo Alanko Teholla aloittaa klubikiertueen 27. maaliskuuta

Ismo Alanko Teholla aloittaa klubikiertueen 27. maaliskuuta

Kiertue starttaa Helsingin Virgin Oilista päätyen 12. huhtikuuta Oulun 45 Special -klubille

Vuosi sitten keväällä Ismo Alanko Teholla teki musiikillisesti ja visuaalisesti vaikuttavan konserttikiertueen maamme merkittävimmissä saleissa. Tämän jälkeen kaksikko Ismo Alanko ja Teho Majamäki esiintyivät kesäfestareilla poiketen loppukesästä myös Virossa, Espanjassa ja Saksassa esiintymässä. Ismo Alanko Teholla ei lepää. Ismo Alanko kampeaa nyt itsensä ulos lauluntekijän kammiostaan ja keskeyttää tulevan albuminsa sanoitus- ja sävellystyöt hetkeksi startaten 27.3. klubikiertueelle, jonka lähtöareenana toimii Helsingin Virgin Oil. Juuri ennen kiertuetta 25.3. kauppoihin ilmestyy konserttisaleissa ja festivaaleilla kahden viime vuoden aikana taltioitu Ismo Alanko Teholla -dvd.

Ainutlaatuisen Ismo Alanko Teholla -keikan voi nyt kokea konserttisalin, festivaaliareenan ja DVD:n myötä kotisohvan lisäksi myös intiimissä klubiympäristössä. Luvassa on entistä sähköisempi ohjelmisto, joka koostuu klassikoista, harvinaisuuksista sekä uunituoreista uutuuksista. Alangon ja lyömäsoitinvelho Teho Majamäen jo parivuotinen saumaton yhteistyö Ismo Alanko Teholla -kokoonpanossa tarjoaa kuulijalle hämmästyttävän ainutlaatuisen keikkaelämyksen. Kaksimiehisen yhtyeen ilmaisu vaihtelee pienimuotoisesta herkistelystä massiiviseen rytmiseen ilotulitukseen.

Ismo Alanko Teholla -klubikiertue jatkaa Helsingistä matkaa ympäri Suomen pysähtyen legendaarisilla keikkapaikoilla mm. Jyväskylän Lutakossa sekä Alangon entisen kotikaupungin Joensuun Areenalla. Taival päättyy kolmen viikon matkan teon jälkeen 12.4. Oulun 45 Special -klubille.

”On jälleen mahtavaa päästä kellarin uumenista, biisinteosta parista esiintymään ihmisille. Luvassa on intensiivinen klubisetti, jossa mennään täysin uudesta materiaalista klassikoiden kautta harvinaisuuksiin ja päinvastoin. Takuuvarmaa hikeä ja hurmosta!”, kertoo Alanko kooten yhtyeensä Teho Majamäen kanssa kasaan ja suunnaten keikkamenopelin valot Helsingin kautta kohti pohjoista.

Ismo Alanko Teholla -klubikiertueen keikat:
27.3. Helsinki, Virgin Oil (www.virginoil.fi)
28.3. Pori, bar Kino (www.barkino.com)
2.4. Jyväskylä, Lutakko (www.jelmu.net)
3.4. Hämeenlinna, Sirkus (www.hmlviihdekeskus.fi/sirkus)
4.4. Turku, Klubi (www.klubi.net)
10.4. Mikkeli, Vaakuna (www.nightravintolat.com/mikkeli)
11.4. Joensuu, Areena (www.joensuuareena.fi)
12.4. Oulu, 45 Special (www.45special.com)

Lisätiedot:

KEIKAT
Belides Oy, Maria Tarnanen, 040 707 2371, maria.tarnanen@belides.fi

LEVY-YHTIÖ
Fullsteam Records, Johannes Kinnunen, 041 533 6211, johannes@fullsteamrecords.com

-->