TV:stä tuttu Sami Hintsanen julkaisee Hintsanen Party Project -albumin 11.3.09!

TV:stä tuttu Sami Hintsanen julkaisee Hintsanen Party Project -albumin 11.3.09!

TV:n Tartu Mikkiin -ohjelmasta tuttu juontajamoottori Sami Hintsanen julkaisee 11. maaliskuuta Hintsanen Party Project -albumin, jossa ikivihreistä koko kansan klassikoista on muokattu stadionluokan eurodance-versiot. Levylle ovat mukaan nousseet mm. Nisa Sorayan alkuperäisesityksenä tunnettu ”Huone 105”, kaikkien karaokekuppiloiden vakiviisu, Pelle Miljoonan ”Tahdon rakastella sinua” sekä suomenkielisen version biisistä ”I Will Survive” tehtailleen Vicky Rostin esityksenä tunnettu ”Oon voimissain”. Hintsanen Party Project esittää levyllä 12 klassikkobiisiä tämän vuosituhannen bailuihin päivitettynä.

Hintsasen aisaparina levyllä vierailee näyttelijäksi valmistuva, MayBee-tyttöduosta tuttu Emmi Kaislakari. Nuoren naisen valloittava ääni maustaa Hintsasen äijämeininkiä levyllä, jolta singlelohkaisuiksi ovat jo päätyneet ”Mä äijä oon”, ”Huone 105” sekä videoksi valmistuva ”Tahdon rakastella sinua”. Tapaus Hintsanen Party Project on tuttu jo hiihtokeskuksista, joissa levyä on ennakkosoitettu ja aiheeseen liittyviä fanituotteita jaettu aina viime syksystä alkuvuoteen. Hiihtokeskusten lisäksi Hintsanen Party Project sopii niin kuumiin yökerhokarkeloihin, suuren luokan himabileisiin kuin bailaamiseen parhaassa eli omassa seurassa.

Sami Hintsanen on tehnyt Hintsanen Party Project -levyn pilke silmäkulmassa, mutta suhtautuu tähän kuten kaikkiin töihinsä asiaan kuuluvalla, sopivalla vakavuudella ja äärimmäisellä pieteetiillä. ”Musiikin tekijät ottavat itsensä liian vakavasti. Pitää miettiä, kenelle musiikkia teette. Älkää ottako itseänne liian vakavasti! Tämä koskee myös kuulijoita!”, lohkaisee Hintsanen ja naurahtaa. Miehellä on vakaa aikomus lähteä kyseisellä bileprojektilla myös myöhemmin keikkailemaan.

Sami Hintsanen on kunnostautunut paitsi TV- ja tapahtumajuontajana myös näyttelijänä. Hintsanen esittää pääosaa Tampereen Työväen Teatterin ”Vuonna 85” musikaalissa, joka on kaikkien aikojen katsotuin kotimainen musikaalikantaesitys. Mies on esiintynyt myös Helsingin kaupunginteatterin Miss Saigonissa ja Evita-musikaalissa sekä Turun Samppalinnan kesäteatterin Hääkeikassa. Hintsanen on tehnyt myös runsaasti cover-keikkoja mm. Screaming Thunders ja Oriental Experience bändeillään. Näiden töiden lisäksi mies on vuosia tunnettu tamperelaisen Ilves-jääkiekkojoukkueen kuuluttajana sekä kannatuslaulu ”Ilves murisee” tekijänä.

Biisinäytteet ja infoa:
www.hintsanen.fi

Pressikuvia:
www.poko.fi/press

Biisilista:
1. Huone 105
2. Do Wah Diddy
3. Tahdon rakastella sinua
4. Oon voimissain
5. Mä äijä oon
6. Hjallis
7. Anna kulta anna
8. Sata salamaa
9. Eviva Espanja
10. R.A.K.A.S.
11. Kenpä tietäis sen
12. Korsoon

-->