Lähes loppuunmyyty Tammerfest keräsi 28 000 kävijää

Lähes loppuunmyyty Tammerfest keräsi 28 000 kävijää

tammerfest2023_pe_henrijuvonen_9238.jpg

KUVA: Henri Juvonen

Lähes loppuunmyyty Tammerfest viihdytti perinteisesti juhlakansaa Ratinanniemen Festivaalipuistossa kolmen päivän ajan. Viimeistä kertaa Tammerfestin lauantai-illassa esiintyy Popeda nykyisellä kokoonpanollaan. 

Tammerfestin lavalle nousi useita kotimaan tähtiartisteja -ja yhtyeitä. Lavalla nähtiin muun muassa Ida Paul & Kalle Lindroth, Bess, Apulanta, Portion Boys, Samu Haber, Gasellit ja VV. Lauantai-iltana festivaalia tähdittävät vielä Haloo Helsinki! ja SANNI ennen illan pääesiintyjää. Mansen oma Pate Mustajärvi päättää illan legendaarisen Popeda-yhtyeensä kanssa. 45-vuotisen matkansa päättävä Popeda esiintyy nykyisellä kokoonpanolla nyt viimeistä kertaa Tammerfestin kesäillassa. 

Suomen suurimman kaupunkifestivaalin kaksi tapahtumapäivää, perjantai ja lauantai, olivat loppuunmyydyt. Lisäksi kaikkien tapahtumapäivien VIP-liput myytiin loppuun jo ennakosta. Tammerfestejä vietettiin pääosin aurinkoisessa säässä 28 000 juhlijan voimin. 

Tammerfest järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa kohdennetusti vain aikuisille, ja Ratinnanniemen festivaalipuistossa 18-vuoden ikäraja sai hyvän vastaanoton juhlijoiden keskuudessa. Alueen sisällä olevia raja-aitoja oli aiempaa vähemmän ja liikkuminen vapaampaa. ”K-18 -ikäraja sai kävijöiltä kiitosta, sillä liikkuminen ja palvelut toimivat sujuvammin. Tammerfesteillä oli ihana juhlatunnelma, joka näkyi festariyleisössä läpi tapahtuman ennennäkemättömänä yhteishenkenä”, kommentoi tuotantopäällikkö Jonna Pihkala.

Tammerfest herätti tunnetusti jälleen koko kaupungin eloon. Tapahtumia, iloista festivaalitunnelmaa ja monipuolista viihdettä oli tarjolla Tammerfestin pääareenan lisäksi 15 eri klubilla ja kulttuurivenueilla. 

Tammerfest järjestetään jälleen ensi vuonna 18.-20.7.2024. Artistijulkistuksia on luvassa syksyn ja alkutalven 2023 aikana, jolloin myös lipunmyynti alkaa. 

Pressikuvat tästä!
Kuvaaja: Henri Juvonen

http://www.tammerfest.fi/
www.facebook.com/Tammerfest/
@Tammerfest #tammerfest 

Lisätiedot:
Nelonen Media Live Oy, promoottori Janne Tamminen, janne.tamminen@nelonenmedia.fi
Nelonen Media Live Oy, tuotantopäällikkö Jonna Pihkala, 0400 258 880, jonna.pihkala@nelonenmedia.fi, 
ProPromotion Oy, tiedottaja Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

-->