Tikkurila Festivaali keräsi 30 000 kävijää – Käärijä villitsi kotiyleisön

Tikkurila Festivaali keräsi 30 000 kävijää – Käärijä villitsi kotiyleisön

Kuva: Atte Mäläskä

Yli 20 suomipopin timanttisinta artistia ja yhtyettä viihdyttävät iloista juhlakansaa Tikkurila Festivaaleilla 20.-22.7. Hiekkaharjussa. Ensimmäistä kertaa vain aikuisille suunnattu, K-18 -festivaali, keräsi paikan päälle 30 000 kävijää. 

Torstaina festivaali käynnistyi säkenöivissä tunnelmissa, kun Timanttilavalle nousivat Anna Puu, Abreu sekä Vesterinen Yhtyeineen. Tiksilavalla puolestaan nähtiin mm. Mikael Gabriel ja Samu Haber. Perjantain esiintyjäkattaukseen kuuluivat Suomen kärkinimiin lukeutuvat Bess ja Haloo Helsinki! sekä kaupungin oma ylpeys Käärijä. Tämän vuoden Euroviisuissa menestynyt Käärijä keräsi paikalle ennennäkemättömän yleisömäärän ja antoi yleisölle mahtavan shown.

Tiksiä juhlittiin jälleen iloisissa ja lämpimissä tunnelmissa. Yli 10 000 juhlijaa oli perjantaina ajoissa liikkeellä, kun Vantaan oma suosikki Käärijä johdatti festarikansan alkuillan yhteislauluun Cha Cha Cha -jättihitillään”, kertoo tuotantopäällikkö Hanna Kaukoniemi. 

Yhdeksättä kertaa järjestettävän Tikkurila Festivaalin lauantai-illan tunnelmasta vastaavat mm. Elastinen, The Rasmus ja VIIVI. Lauantain viimeisinä pääesiintyjinä nähdään Erin ja Apulanta. 

Pääkaupunkiseudun suurimman kotimaisen mainstream-musiikin festivaali oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa kokonaan aikuisten festivaali, kun sen ikäraja oli 18 vuotta. Liikkuminen alueen sisällä oli sujuvampaa ja palvelujen saatavuus parempi. Festivaalia vietettiin pääosin aurinkoisessa kesäsäässä. 

10-vuotta täyttävä Tikkurila Festivaali järjestetään ensi vuonna 18.-20.7.2024. Artistijulkistuksia on luvassa syksyn ja alkutalven 2023 aikana, jolloin myös lipunmyynti alkaa.

www.tikkurilafestivaali.fi
www.facebook.com/tikkurilafestivaali 
@tikkurilafestivaali #tikkurilafestivaali

Pressikuvat: tästä!

Lisätietoja:
Nelonen Media Live Oy, tuotantopäällikkö Hanna Kaukoniemi, 040 590 5201, hanna.kaukoniemi@nelonenmedia.fi
Nelonen Media Live Oy, promoottori Janne Tamminen, janne.tamminen@nelonenmedia.fi  
ProPromotion Oy, tiedottaja Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

-->