Lauri Tähkän, Juha Tapion ja Tuure Kilpeläisen keikoista vastaava ohjelmatoimisto laajentaa toimintaansa ja muuttaa nimeään

Lauri Tähkän, Juha Tapion ja Tuure Kilpeläisen keikoista vastaava ohjelmatoimisto laajentaa toimintaansa ja muuttaa nimeään

* Koetinkivi Oy on nyt Central Line Entertainment Oy


Muun muassa Lauri Tähkän, Juha Tapion ja Tuure Kilpeläisen ohjelmatoimistona tunnettu Koetinkivi Oy laajentaa toimintaansa myös kansainvälisille alueille ja muuttaa samalla nimensä Central Line Entertainment Oy’ksi. Yritys keskittyy jatkossa kotimaisen ohjelmamyynnin lisäksi agentuuritoimintaan ja perustaa myöhemmin sivutoimipisteen Lontooseen.

Tulevia jo julkistettuja yhtiön tuottamia keikkoja ovat mm. Manfred Mann Helsingin Kulttuuritalolla 24.11.2015 ja Henry Rollins niin ikään Helsingin Kulttuuritalolla 30.1.2016.

Central Line Entertainment Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Ekman kommentoi: ”Tämä oli pitkään punnittu päätös suunnasta, jota kohti kasvaa. Kiinnostuksemme on kotimaisten artistien ohella kansainvälisten artistien konserttituotannoissa. Tulossa on mielenkiintoista ohjelmatarjontaa yleisölle – laajaan makuun!”. Ekman näkee yhtiön rosterissa tilaa myös uusille kiinnostaville kotimaisille yhtyeille ja artisteille.

Koetinkivi Oy on perustettu vuonna 1992 ja se on ehtinyt tehdä yhteistyötä Lauri Tähkän, Juha Tapion ja Tuure Kilpeläisen lisäksi myös Irina Björklundin, Movetronin ja Lauri Tähkä & Elonkerjuun kanssa. Yhtiö työllistää neljä henkilöä ja sen liikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa. 

www.facebook.com/centrallineentertainment