Lord Est feat. Åke Blomqvist "Tänään räjähtää" -single radiojakelussa

Lord Est feat. Åke Blomqvist "Tänään räjähtää" -single radiojakelussa

Uuden sukupolven tanssittajamestari, dancehall/reggae -ryhmä Lord Est sitoo sukupolvien välisen kuilun paiskaamalla kättä itse tanssiguru Åke Blomqvist kanssa. Blomqvist on mukana omalla äänellään Lord Estin uudessa ”Tänään räjähtää” singlebiisissä, joka tarjotaan radioille maanantaina 28.9.

Lord Estin neljäs albumi ”Se on päätetty” matkaa kauppojen hyllyille keskiviikkona 30.9. Levyltä on saatettu jo nautittavaksi ”Nyt saa juhlia taas” kesäviisu, joka raikasi läpi suven radioissa. Albumi on työstetty yhteistyössä Jaakko Mannisen kanssa.

Lord Est valottaa, miten yhteistyö Åke Blomqvistin kanssa sai alkunsa: ”Yhteistyö lähti liikkeelle aivan spontaanista ideasta, kun biisi oli jo valmis. Kyseessähän on discojytäbiisi ja tuottaja Mannisella tuli siitä mieleen netissä näkemänsä Åken video. Päätimme kokeilla lähtisikö Åke tähän mukaan ja hän innostui heti!”

Lord Est starttaa myöhemmin ”Tänään räjähtää” -kiertueelle. Sitä ennen Lord Est -veljesten Estin ja Uncle Tanin menoa voi käydä tankkaamassa levyjulkkarikeikalla Tampereen Onnelassa perjantaina 9.10.

www.lordest.fi
www.myspace.com/lordest