Lovex esittelee uuden California-biisin

Lovex esittelee uuden California-biisin

Isoista poprock-hiteistään tuttu Lovex julkaisee uuden, kesäistä fiilistä hehkuvan ”California”-biisin. Yhtyeen viimeisin albumi ”State of Mind” ilmestyi viime syksynä ja levyltä lohkotut kolme singleä ”Action”, ”Don Juan” ja ”Miracle” olivat kaikki radiosoitossa.642-741
Nyt kokoonpano on ahkeroinut jälleen ja työstänyt uuden tanssilattiamagneetin, elektronista discomusaa ja rockia yhdistelevän ”California”-kappaleen, jota laulaja Theon kuvailee sanoin:
”Biisistä tuli jo sävellysvaiheessa niin hyvä boogie, että ihmettelin, mistä se kumpusi. Vaikka Tampereesta tykkäänkin niin biisin fiilis vei mut ihan muualle. Silloin tällöin kaikilla varmaan tulee jostain mystisestä syystä maagisen mahtava meininki, oli olosuhteet mitkä tahansa ja California kertoo juuri siitä lennokkasta tunteesta”.

Biisistä tehdään kevään aikana myös musiikkivideo, joka on nähtävissä vielä ennen kesää. Digikaupoista kyseinen kappale on hankittavissa 25.4. alkaen.

Yhtyeen kosketinsoittaja, säveltäjä ja tuottaja Christian kommentoi tuoretta kappaletta:

”California oli erittäin mukava biisi niin sävellys- kuin tuotantovaiheessakin. Itselläni syntyi jo biisintekovaiheen alkumetreillä todella vahva visio siitä, miten kappale toimisi parhaiten ja miltä se tulisi lopullisessa muodossaan kuulostamaan. Biisin säkeistöt viittaavat hivenen jopa electro-rockiin, mutta silti mukana on perinteisempääkin rock-meininkiä. Kaiken kaikkiaan biisi huokuu hyvää kesäistä fiilistä ja on varmasti yksi mielenkiintoisimmista Lovex-biiseistä koskaan. California edustaa kaikessa monipuolisuudessaan uudistunutta Lovexia parhaimmillaan ja on varmasti tietynlainen fiiliksenkohotusbiisi myös tulevilla keikoilla.”

Biisin on yhdessä Christianin kanssa tuottanut Juka. Lovexin viimeisin albumi ”State of Mind” julkaistaan tänä vuonna myös Euroopassa. Seuraavaksi yhtyeen voi nähdä livenä Helsingin Le Bonkissa perjantaina 4.4.642-737

Kuuntele ”California”: https://www.youtube.com/watch?v=lsm4Oeb4crw&feature=youtu.be

 

www.lovex.fi
www.facebook.com/lovexofficial