Lovexilta uutta materiaalia, "Action"-single julkaisussa 22.3.

Lovexilta uutta materiaalia, "Action"-single julkaisussa 22.3.

Kolme kansainvälisesti julkaistua menestysalbumia, lukuisia radiohittejä ja satoja keikkoja Suomessa, Euroopassa ja Japanissa. Tämän jälkeen tamperelaisyhtye Lovex on valmistellut pieteetillä seuraavaa pitkäsoittoaan, jonka on määrä ilmestyä vielä tämän vuoden puolella. Tuottajana toimii edellisen albumin tapaan yhtyeen kosketinsoittaja Christian tuottajaparinaan Juka. Lovex palaa uudella yllättävällä, aiemmasta tuotannosta poikkeavalla materiaalillaan. Luvassa on rockin ja tarttuvan popin liitto, johon on lisätty mielenkiintoisia uusia mausteita. Tulevaa albumia ennakoiva kyseinen tanssilattiamagneetti, ”Action”-biisi on digijulkaisussa 22.3.

Laulaja Theon kertoo, että ”Action” oli viimeinen biisi, joka tulevalle levylle tehtiin: ”Omalla tavallaan ratkaisut sävellyksessä ja sovituksessa on meidän aiemman tuotannon huomioon ottaen aika vallankumouksellisia. Nyrkki kohti taivasta ja nupit kaakkoon!”.

”’Action’ kertoo tunteesta, kun oma näkemys oikeudenmukaisuudesta ei toteudu ja miten ulkopuolinen vastustus vain vahvistaa halua taistella omien oikeuksien ja uskomusten puolesta. Se fiilis on nidottu hyvin action-leffatyylisiin fraaseihin ja vallankumoushenkiseen uhoon”, avaa biisiä Theon.

Kesän yhtye viettää festivaalilauteilla. Tätä ennen se esiintyy Tallinn Music Weekissä 6.4.13. Seuraa keikkapäivityksiä nettisivuilta!

www.lovex.fi
www.facebook.com/lovexofficial