Stratovariuksen "Halcyon Days" -video online

Stratovariuksen "Halcyon Days" -video online

Melodisen metallin legenda Stratovarius on julkaissut uuden videon ”Halcyon Days” -biisiin, joka löytyy tuoreelta helmikuussa ilmestyneeltä ja albumilistan sijan 3 napanneelta  ”Nemesis” -albumilta. Liettuassa kuvatun videon tuotannosta vastasi Pekka Hara, joka on toteuttanut täydellisesti biisin teeman tarusta, jonka mukaan myrskyisän kauden keskellä oli seitsemän päivän rauha, ja kappale kuvastaakin juuri kyseistä hetkeä läpi myrskyn silmän.

Stratovarius järjesti faneilleen videoon liittyvän kilpailun, jossa faneja pyydettiin lähettämään valokuva heidän tärkeimmästä Stratovarius-fanituotteesta, joista bändi valitsi kaikkein omaperäisimmät ja mielenkiintoisimmat ”Halcyon Days” -videolleen. Yli sadasta lähetetystä tuotteesta yhtye valitsi videolle kymmenen parasta, jotka ovat nyt nähtävissä videolla.

”Oli todella mahtavaa tehdä video Pekan ja hänen tiiminsä kanssa. Liettua oli mieluinen yllätys! Ihmiset olivat ystävällisiä ja työskentely heidän kanssaan sujui hienosti. Videon tunnelma sopii biisiin täydellisesti! Ja faktahan on se, että bändi ei ole mitään ilman faneja”, bändi kommentoi ja haluaa kiittää fanien suurta panosta videon sisältöön.

Katso ”Halcyon Days” video: http://www.youtube.com/watch?v=5f1qZRMmZxI&feature=youtu.be

Pressikuvia: http://www.propromotion.fi/media/stratovarius/
Kotisivu: www.stratovarius.com
Facebook: www.facebook.com/stratovarius