Major Label julkaisee "When I Am With You You Are Safe" albumin 25.2.!

Major Label julkaisee "When I Am With You You Are Safe" albumin 25.2.!

Pääkaupunkiseudulla vaikuttava Major Label kolmikko on saattanut valmiiksi toisen pitkäsoittonsa, jota odotettiin jo debyytin albumiarvioissa ”…albumi yltää viiden pisteen tuntumaan, mutta jättää yhtyeelle näin ollen pykälän verran parantamisen varaa seuraavalle tuotokselleen” – Noise.fi. Alternativemetallin vaikutteet maustavat Major Labelin tarttuvaa grungerokkia. Mitään valmista hittikaavaa noudattamatta bändi on tehnyt levyllisen vaivatta avautuvia, taidokkaita mieliin piirtyviä kappaleita. Tämä kokonaisuus on kuultavissa 25. helmikuuta, jolloin kyseinen pitkäsoitto löytyy kaupoista.

Jo debyyttisinglellään ”My Time” musiikkibisneksen portinvartijat ja rock-poliisit yllättänyt Major Label todistaa kakkosalbumillaan sen taidokkaan kyvyn tehdä yhä täyteläisempiä ja suureellisempia kappaleita, joissa komeasti kaartavat melodiat tekevät kokonaisuudesta täydellisen.

Bändin laulaja-kitaristi, musiikin moniottelija Arto Tuunela vastaa suurimmaksi osaksi biisien säveltämisestä, sanoittamisesta, äänittämisestä, miksauksesta ja tuottamisesta. Hän kommentoi tammikuussa radioille tarjoiltavan albumin nimibiisin ”When I Am with You You Are Safe” syntyä ja taustoja:

”Levyn nimibiisi on viesti. Se on viesti tuonpuoleisesta, mutta se voisi yhtä hyvin olla viesti tästä maailmasta. Bändi, Major Label, on ainoastaan väline. Biisin nimessä on kaikki mistä levyllä lauletaan, oli kyse rakkaudesta, uskonnosta, poliitikasta tai elämästä.
Suojelusenkeli on kadottanut suojeltavansa. Tämän biisin kuultuaan kuulija ymmärtää, että suojelusenkeleiden kaikkivoipuus on pelkkä myytti, ja että suuri osa niistäkin on epävarmuudesta kärsiviä neurootikkoja ja juoppoja, eikä nekään tiedä mistä ne on tulleet, tai mihin ne on menossa.”

”When I Am with You You Are Safe” on kuunneltavissa yhtyeen Myspace-sivuilta: www.myspace.com/majorlabelband

Pressikuvat: http://www.propromotion.fi/media.php

Biisilista
1. Western Frustration
2. When I Am With You You Are Safe
3. Crusade Safari
4. Rain
5. The Scar
6. We Know You’re Not the Messiah
7. Said the Water To Land
8. Porcelain Angels
9. Talk to Me and Marry Me
10. There Are Rats and Me

Major Label
Arto Tuunela – laulu, kitara
Tero Saraperä – basso
Ilari Kivelä – rummut

Keikat:
30.1. Bar 55, Lappeenranta
20.2. Rockefeller Annex, by:Larm 2009, Oslo (NOR)
21.2. Folet’s Hus Messaninen, by:Larm 2009, Oslo (NOR)
6.3. Hämeenlinna, Suistoklubi
13.3. Rokkikellari, Seinäjoki
20.3. Ravintola Woodoo, Imatra
Lisäyksiä tulossa!

Discografia
Weightlifter EP – 2005
My Time (single) – 2007
…And the Machines Will never Wake Us – 2007
Scissors (single) – 2008
When I Am With You You Are Safe – 2009

-->