Metallipopsensaatio Lacuna Coil Suomeen helmikuussa

Metallipopsensaatio Lacuna Coil Suomeen helmikuussa

Italian menestyksekkäin metalliyhtye Lacuna Coil palaa konsertoimaan Suomeen helmikuussa. Huhtikuussa upean ”Shallow Life” -albumin julkaissut yhtye esiintyy Helsingin Nosturissa maanantaina 15. helmikuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin tämän viikon keskiviikkona 4. marraskuuta Tiketissä ja Lippupalvelussa.

Lacuna Coil nousi maailmanmaineeseen vuoden 2004 ”Comalies” -albumillaan, jonka seuraajan ”Karmacode” (2006) myötä ovet myös Euroopassa avautuivat. Viime vuosina yhtye on kiertänyt ahkerasti esiintyen maailman suurimmilla metallifestivaaleilla ja rock-klubeilla. Lacuna Coilin kappaleet ovat soineet tiuhasti radio- ja tv-kanavilla ja yhtye on koristanut musiikkilehtien kansia ympäri  maailmaa, myös Suomessa. Bändin laulaja Cristina Scabbia vieraili taannoin myös solistina Apocalyptican ”S.O.S. (Anything But Love)”-jättihitillä.

Keväällä julkaistu ”Shallow Life” on Lacuna Coilin viides studioalbumi. Levy nousi julkaisuviikollaan bändin ensimmäisenä Yhdysvaltojen albumilistan top-20:een. Levyä on kuvailtu rockimmaksi verrattuna aikaisempiin pitkäsoittoihin.

Parhaillaan Yhdyvaltoja ja Kanadaa kiertävän Lacuna Coilin helmikuinen Helsingin keikka on osa yhtyeen laajempaa Euroopan-kiertuetta.

KONSERTTI:
Ma 15.2.2010 Helsinki, Nosturi
Ovet klo 19

LIPUT:
25 euroa + mahd. toimituskulut
Myyntiin ke 4.11.2009 Tiketin myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600-1-1616 (0,98 euroa/min + pvm) ja netissä http://www.tiketti.fi sekä Lippupalvelun myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600-10-800 (1,83 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (5,99 euroa/puhelu + pvm) ja netissä http://www.lippupalvelu.fi