Rokit Kokit -sarjan toinen jakso online

Rokit Kokit -sarjan toinen jakso online

Uuden sukupolven rokkihenkinen kokkiohjelma Rokit Kokit julkaisi pilottijaksonsa rokikokit.fi -sivustolla syyskuussa ja vastaanotti katsojatulvan. Myös media ja TV-kanavat osoittivat kiinnostuksensa ohjelmaa kohtaan. Sopimuksia sarjan siirrosta TV-verkkoon ei kuitenkaan ole vielä allekirjoitettu. Sarjan tekijät jakoivat haastatteluja aiheen tiimoilta ja näkyvyyttä tuli paitsi paikallisessa pirkanmaalaisessa mediassa myös valtakunnallisissa viestintävälineissä.

Ensimmäisessä jaksossa vieraili Kotiteollisuus, joka kokkasi luonnon helmassa hyvin äijämäistä, lihapitoista ruokaa. Uudessa jaksossa Stam1nan pojat työstävät kevyempää palan painiketta Päijänteen rannalla, Salvian tilalla. ”Stam1nan poikien ’itumeininki’ on kevyempi vaihtoehto Kotiteollisuuden lihamätölle”, kertoo ohjelman ohjaaja Markus Nieminen.

Stam1na kokkaa pääruoaksi herkullista tofu-ruokaa ja jälkiruoaksi Jaloviinaliekitettyjä omenoita ja luumuja. Ruoanlaiton ja siitä keskustelun lomassa ruokaa sekä kieltä kostutetaan erilaisilla menovesillä.

Marraskuussa julkitulevassa jaksossa vierailevat Martti ja Muudi Martti Servo & Napander -kokoonpanosta.

Ohjelmaa luotsaavat Kaarle Viikate ja Pasi Vanhatalo.

www.rokitkokit.fi