Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus sekä Anna Perho Rohkeammin minä! -valmennuskiertueelle marraskuussa

Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus sekä Anna Perho Rohkeammin minä! -valmennuskiertueelle marraskuussa

Esiintyjinä, taiteilijoina ja vuorovaikutusasiantuntijoina tunnetut Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus sekä muutosvalmennuksen asiantuntija, median monitoimija Anna Perho nähdään Rohkeammin minä! -valmennuskiertueella Kuopiossa, Seinäjoella, Turussa, Tampereella ja Helsingissä marraskuussa. Inspiroivat valmennusillat antavat yleisölle työkaluja itsensä kehittämiseen vahvistaen keskittymiskykyä, läsnäoloa, vuorovaikutusta ja itsensä johtamista.

Muutoksesta totta
Anna Perho auttaa osallistujia oman henkilökohtaisen muutoksen läpiviemisessä. Muutos voi liittyä esimerkiksi unelmien käytännön toteuttamiseen.

”Sinulla on unelmia, mutta et oikein tiedä miten lähtisit toteuttamaan niitä? Haluaisitko uskaltaa vähän enemmän?”, Anna kysyy.

Perholla on tähän täsmälääkkeet: malli, jolla kirkastaa toiveet sekä työkalut, joilla voi lähteä toteuttamaan niitä. Annan asiantuntijaluennon tuloksena osallistuja inspiroituu keskittämään aikaa asioihin, joita todella haluaa, ihmisten kanssa, joista todella pitää.

”Vapaudut aikomisen meinaamisesta reippaaseen tekemisen meininkiin”, Perho lupaa.

Vuorovaikutuksen kehittäminen
Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus avaavat luovien yhteisöjen metodeja arjen työkaluiksi ja toteuttavat elämyksellisen kokonaisuuden, jonka keskiössä ovat kommunikaatio, läsnäolon taidot ja merkityksellisyyden syventäminen. He kyseenalaistavat ajattelumme itsestäänselvyyksiä ja toimintamalleja. Kaksikon vuoropuhelunomaisesti toteutettavan keskustelun tarkastelussa ovat myös sanaton viestintä, opitut reviirimallit ja ympäristön vaikutus käyttäytymiseemme.

Vuorovaikutustaidot ovat opittavissa, sillä ne eivät ole geeniperimässä lukittuja. Se, että opimme olemaan läsnä ja totta, avaa elämää olennaisella tavalla. Oma roolimme on avata näihin taitoihin työkaluja ja näkökulmia – sekä antaa vertaistukea”, Hanna ja Mikko toteavat.

Kokonaisvaltaiset muutosvalmennusillat antavat rohkeutta lähteä toteuttamaan parempaa minää. Lipunmyynti valmennuksiin on käynnistynyt Lippupisteen kanavissa. 

Rohkeammin minä! -valmennuskiertue:
Ke 11.11. Kuopio, Isovalkeinen sali
To 12.11. Seinäjoki, Seinäjoki-sali
Ti 17.11. Helsinki, Originals Sokos Hotel Presidentti, auditorio
Ke 18.11. Turku, Logomo, Teatro-sali
To 19.11. Tampere, Tampere-talo, Pieni sali

Showtime: klo 18.00
Kesto: 2h30min sis. väliajan
Liput: 40e/kpl sis. alv ja palvelumaksut
Lipunmyynti: www.lippu.fi

Valmennusilloissa noudatetaan THL:n ohjeistuksia pandemian hillitsemiseksi.

HUOM! Tapahtuma siirtyy syksyyn 2021. Uusista päivistä tiedotetaan, kun ne varmistuvat!

Tuotanto ja tiedotus:
ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

-->