Musiikki & Media siirtyy uuteen tapahtumapaikkaan

Musiikki & Media siirtyy uuteen tapahtumapaikkaan

* 2015 Super Early Bird -rekisteröityminen alkaa * 
Suomen merkittävin musiikkialan ammattilaistapahtuma Musiikki & Media uudistuu. Tapahtuma siirtyy hiljattain avattuun Solo Sokos Hotel Torni Tampereeseen ja samalla sen visuaalinen ilme kokee päivityksen: www.musiikkimedia.fi

Uusi tapahtumapaikka tarjoaa modernit tilat tapahtumalle ja asiakasmajoitukseen. Lisäksi sen sijainti rautatieaseman kupeessa on ihanteellinen myös Lost In Music -tapahtumapaikkoja ja Tampere-talossa järjestettävää Musiikki & Median Industry Awards -gaalaa ajatellen.

Katso lisätietoja tapahtumapaikasta Soko Sokos Hotel Torni Tampereesta.

 

Tapahtuman ohjelmasisältö tulee laajenemaan sisältäen paneelikeskustelujen, seminaarien ja keynote-puheenvuorojen lisäksi nyt myös enemmän pyöreän pöydän keskusteluja ja tietoiskuja. Seminaariohjelmasisältöä päivitetään keväästä alkaen verkkosivuille ja someen. Uutiskirjeen vastaanottajana saat tiedot uusista aiheista sähköpostiisi reaaliajassa. Mikäli haluat ehdottaa seminaariaiheita, panelisteja tai moderaattoreita, meilaa: kreetta.luoma@musiikkimedia.fi

 

Tapahtuman Super Early Bird -rekisteröityminen on alkanut viime vuotiseen Early Bird -hintaan: 295 eur + alv. (sis. gaala) / 205 eur + alv. (ilman gaalaa).

 

Toimi nyt tai viimeistään 31.3.2015 hyödyntääksesi edullisin hinta! Hinta sisältää kolme päivää seminaariohjelmaa liki 50 slotin ja yli 150 puhujan verran sekä Lost In Music -showcasekeikat (Vuonna 2014 yhteensä 130 kpl). Rekisteröitymiseen on valittavissa myös Industry Awards -gaala Tampere-talossa la 17.10.2015 klo 18.00. Gaalassa palkitaan vuoden parhaat alan tekijät ja koetaan huikeita yllätysesiintyjiä. Gaalan aikana tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen ja ruokaviini.

 

Lisätietoja rekisteröitymisestä löydät sivuiltamme tai voit siirtyä suoraan rekisteröitymään ilmoittautumislomakkeella.

 

 

Tervetuloa monien kohtaamisten ja keskustelujen Musiikki & Mediaan!

 

#musicmedia2015

@MusicMedia2015

www.musiikkimedia.fi