My Fate -yhtyeen kolmas pitkäsoitto "Room For Regret" julkaistaan 17.2.2010

My Fate -yhtyeen kolmas pitkäsoitto "Room For Regret" julkaistaan 17.2.2010

Tamperelainen My Fate on päättänyt pitkän savotan kolmannen levynsä työstämisessä ja laittaa valmiin tuotoksen, ”Room for Regret” lätyn ulos keskiviikkona 17.2. juuri ennen alan virallisia kokoontumisia, Finnish Metal Expoa (19.-20.2.), jossa bändillä on oma ständi. Siellä voi käydä tutustumassa materiaaliin tarkemmin ja tehdä albumi- ja fanituoteostoksia. Yli 13 kuukautta kestänyt levytysurakka on syönyt paitsi aikaa myös rahaa. Tämän vuoksi bändi haastaa fanit mukaan keräykseen, jonka tuotoilla rahoitetaan yhtyeen musiikkivideo, joka tehdään tulipa lahjoituksia sitten 10 senttiä tai 40 000 euroa. Lahjoituksen voi tehdä bändin nettisivuilla ja samalla ennakkotilata albumin. Myspace-saitilla voi käydä kuuntelemassa kolmea uutta biisiä.

Kaksi levyä Happiness is Fiction (2003) ja Kill the Light (2005) sekä kolme EP:tä julkaissut kokoonpano on julkaissut kaiken materiaalinsa oman levymerkkinsä My Fate Musicin kautta. Yhtye on tehnyt runsaasti keikkoja ja kulkenut tinkimätöntä väyläänsä tehden omankuuloista aggressiivista melodista metallia thrash-vaikuttein. Menoa voi käydä ihmettelemässä myös livenä, sillä bändi starttaa helmikuussa 10-vuotisjuhlakiertueelle kotikonnuiltaan Hämeenkyröstä ja Ikaalisista.

Bändin rumpali Vilho Rajala kommentoi levytysprosessia: ”Room for Regret on meille todellinen työvoitto ja aivan eritasoinen julkaisu kuin mikään aiemmista. Vaikka levyntekoon liittyi erittäin vaikeita ja surkeita vaiheita, on bändi nyt paremmassa kuosissa kuin koskaan ennen!”.

Bändi nappasi kuukauden demo -tittelin arvostetuissa musiikkiaviiseissa vuonna 2002 (Soundi) ja 2004 (Inferno).

www.myfateband.net
www.myspace.com/myfateband

Kokoonpano:
Jukka Ruostila – laulu
Jaakko Järvensivu – kitara
Mikko Lehtinen – kitara
Roope Lehtinen – basso
Vilho Rajala – rummut