Glo Gaala kokoaa hius-, meikki- ja vaatemuodin show'ksi Tampereen Pakkahuoneelle la 27.2.

Glo Gaala kokoaa hius-, meikki- ja vaatemuodin show'ksi Tampereen Pakkahuoneelle la 27.2.

Aiemmin FAIRE gaala -nimellä järjestetyn hiusalan tapahtuman nimi on tänä vuonna muotoutunut GLO gaalaksi ja paikka on vaihtunut mittavampaan tilaan. Nyt tapahtuma järjestetään Tampereen Pakkahuoneella, jonne alan väki ja aiheesta kiinnostuneet kokoontuvat lauantaina 27.2. klo 19 alkaen. Kyseessä on kutsuvierastilaisuus. Lippuja voi voittaa myös kilpailuista.

Hiusmuotia, meikkitrendejä ja upeita vaatteita
Vuosien varrella tapahtuma on kasvanut kooltaan niin yleisömäärän kuin ohjelmankin suhteen. Tämän vuoksi yökerhotiloista siirrytään Tampereen Pakkahuoneelle, jonne odotetaan liki tuhatta kutsuvierasta. Gaala on tulevaisuuden näkijä hiusmuodin ja maskeerauksen saralla ja se on vuosittain esitellyt ennakkoon kuumimmat kutri- ja meikkimuodit. Luvassa on liki parin sadan kampaamo- ja maskeerausalan ammattilaisen stailaustyö, joka näkyy lavalla yli sadan mallin esitellessä tämän hetken ja huomisen tyylejä.

Hius- ja meikkitrendien lisäksi lavalla tullaan näkemään huippumuotia. Stylisti Mert Otsamon ennennäkemätön vaatemallisto lanseerataan GLO gaalassa.

Isoja lanseerauksia
Illan aikana lanseerataan myös kaksi alan brändiä, jotka ovat Suomen mittakaavassa isoja tapauksia. Illan järjestää Toni Kylätaskun luotsaama PLACE ja Petri Sipiläisen PS HIUSSTUDIO sekä herrojen yhteinen, ennennäkemätön parturikonsepti ROOM M.

Primus motor: Toni Kylätasku
Kylätasku on alalla arvostettu tekijä. Hän on 17 vuoden uran aikana luonut 40 alan ammattilaista työllistävän hiusalan yrityksen PLACE, kehittänyt miehille suunnatun, ilman ajanvarausta toimivan ROOM M -konseptin, perustanut alan koulun sekä voittanut lukuisia palkintoja. Gaala on yksi Toni Kylätaskun luotsaamista projekteista. Se, mihin mies on tarttunut, on yleensä menestynyt. Herra valottaa menestyksen salaisuutta: ”Olen aina pyrkinyt tekemään asioita hivenen eri tavalla ja ennen muita”.

Illan juontaa Gekko ja musiikista vastaa mm. Surffiveikot ja Capri. Luvassa on kauneusalan mittavin show Euroopankin mittakaavassa!

www.glo.fi