Poisonblackin neljäs albumi "Of Rust and Bones" julkaistaan 17.3.

Poisonblackin neljäs albumi "Of Rust and Bones" julkaistaan 17.3.

POISONBLACKin neljäs studioalbumi “Of Rust And Bones” julkaistaan 17.3. Bändiä luotsaa ex-Sentenced laulaja Ville Laihiala. Viisihenkinen oululainen komppania kertoo äänityssessioistaan Hiili Hiilesmaan (HIM, Sentenced, Lordi, Amorphis) kanssa:

”Pyrimme pitämään soittokoneiston mahdollisimman pienenä, eli äänitimme juuri sitä, miltä me bändinä kuulostamme. Suurin osa materiaalisya äänitettiin ”livenä” sen sijaan, että esimerkiksi Tarmo olisi soittanut rumpuja vain yhden kitaran ja klikin kanssa. Muutaman kappaleen soitimme ilman rihman kiertämää. Se tuntui ihmeelliseltä ja uskon että alastomana pääsee parempaan kontaktiin soittimen ja uuden kappaleen kanssa… Se, että pääsimme kappaleissa oikeaan tunnelmaan, on suureksi osaksi myös Hiilen ansiota. Lyriikoista voisimme sanoa, että kappaleet kertovat hillittömästä riippuvuudesta alkoholiin ja ikävystymisestä, turhautumisesta, vihasta, rakkaudesta ja siitä tosiasiasta että kaikki lopulta valuu viemäriin.”

“Of Rust And Bones” albumin kannen ja bookletin taiteesta vastaa Teemu Hostikka ( www.ntrnz.com )

Tyypilliseen suomalaiseen elämäntapaan kuuluen  ”Of Rust And Bones” tarjoaa kiihkeitä ja synkkiä, mutta silti kovia biisejä, jotka hengittävät kurjuutta ja tuskaa jokaisella nuotilla. ”Of Rust And Bones” albumin kruunaa Ville Laihialan uniikki ääni, joka kutsuu kuuntelijan uppoamaan sen syvyyksiin.

www.poisonblack.com
www.myspace.com/officialpoisonblack