Negativen "Neon" albumi julkaistaan Suomessa, Euroopassa ja Aasiassa kesäkuussa

Negativen "Neon" albumi julkaistaan Suomessa, Euroopassa ja Aasiassa kesäkuussa

Suomen eturivin rock-kokoonpano ja vientiyhtye Negative julkaisee viidennen albuminsa 2.kesäkuuta. Tuore pitkäsoitto kantaa nimeä ”Neon” ja se on äänitetty Los Angelesissa Broken Wave -studiolla Warren Rikerin toimiessa äänittäjänä / apulaistuottajana ja Jimmy Westerlundin ollessa tuottajana. Riker on tunnettu mies mm. Michael Jacksonin, Kornin ja Santanan materiaalin takaa. Westerlund on hankkinut kannuksensa TV- ja elokuvamusiikin tuottajana.

Tuotanto
”Neon” albumi on Negativen uran kulmakivi. Sen tuotantoon on panostettu merkittävän paljon – materiaali on hiottu täydelliseen muotoon ennen studioon astumista Jeff Blue’n huomassa. Blue on palkittu musiikkituottaja ja kykyjenetsijä, jonka löydöksiin kuuluu mm. Linkin Park.
Laulaja Jonne Aaronin ääniskaala on levyllä laajempi kuin koskaan ja bändi soittaa saumattomasti yhteen. Luvassa on levyllinen stadionluokan biisejä, jotka liikkuvat tunnetilasta toiseen. Materiaalin pääsäveltäjänä on toiminut laulaja Jonne Aaron.

Julkaisu
”Neon” on myös ensimmäinen Negativen albumi, joka julkaistaan Euroopassa ja Aasiassa samaan aikaan. Suomessa ja Euroopassa levyn julkaisee Warner Music sekä Aasiassa JVC Music.

Ensimmäinen single ja video
Albumin ensimmäinen single ”End of the Line” toimitetaan radioille 1. maaliskuuta ja biisistä tehdään kevään aikana myös video.

”Musiikillisesti levystä tuli melodiarikas ja kokonaisvaltainen kupletti helminauha”, kertoo Jonne Aaron.

Negative on vuonna 1997 perustettu tamperelainen rock-yhtye, joka breikkasi jo ensimmäisellä levyllään ”War of Love” (2003) ja siltä irrotetulla ”The Moment of Our Love” -biisillä. Viisimiehinen bändi on ehtinyt myydä 150 000 albumia ja vastaanottaa useita kultalevyjä. Yhtye pokkasi myös MTV Music Award -palkinnon ollen vuoden paras suomalainen yhtye vuonna 2007. Viisikko on keikkaillut kotimaan lisäksi Japanissa, Kiinassa, Meksikossa, Venäjällä, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Unkarissa, Espanjassa, Hollannissa, Italiassa, Tsekeissä ja Ranskassa.

Biislista:
1. No One Can Save Me Tonight
2. End Of The Line
3. Love That I Lost
4. Blood On Blood
5. Believe
6. Celestial Summer
7. Jealous Sky
8. Days I`m Living For
9. Since You`ve Been Gone
10. Kiss Of Hope
11. Fucking Worthless
12. Neon Rain

Pressikuvia: www.image.net

www.negative.fi
www.myspace.com/negative