Olli Lindholm duetoi tuoreella soolosinkullaan Pamela Kilpeläisen kanssa

Olli Lindholm duetoi tuoreella soolosinkullaan Pamela Kilpeläisen kanssa

Olli Lindholmin kultaa myynyt sooloabumi, joka perustui Vexi Salmen sanoituksiin, julkaistiin syyskuussa 2010. Nyt levyltä lohkotaan kolmas single ”Kun saapuu yö”. Albumilla kappaleesta kuultiin niin balladi- kuin nopeatempoisempikin versio, mutta singlebiisiksi on valittu uudelleentyöstetty balladiversio, jossa Olli Lindholm duetoi tuoreen laulajalupauksen Pamela Kilpeläisen kanssa. Single löytyy digikaupoista 13.6.2011.
Pamela julkaisi englanninkielisen debyyttilevynsä vuonna 2006 ja tekee nyt uutta suomenkielistä albumia. Kilpeläinen on monipuolinen esiintyjä – eri kokoonpanojen kanssa keikkaileva nuori laulajatar on kotikentällään niin rouhean bluesin, jazzin, soulin, popin kuin rockinkin parissa.

”Yhteistyö sai alkunsa, kun managerini Hannele Laurila oli tavannut Olli Lindholmin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Epe Heleniuksen ja heillä tuli puheeksi, että Lindholm etsii duettoparia soolosinkulleen. Hannele ehdotti minua ja sain kuultavaksi biisin, johon ihastuin välittömästi ja minut valittiin mukaan projektiin!”, kertoo innoissaan oleva Pamela Kilpeläinen.

”On hienoa päästä tulkitsemaan Ollin sävellystä ja Vexi Salmen tekstiä ja olen iloinen, että sain tällaisen mahdollisuuden tuoda oma tulkintani biisiin ja päästä laulamaan nuoruuden suosikkini, Olli Lindholmin kanssa”, Pamela jatkaa.

Olli Lindholm antoi aikanaan Suvi Teräsniskalle mahdollisuuden nousta lavalle Yön keikalla ja loppu on historiaa. Nyt Lindholm on omalta osaltaan kannustamassa Pamela Kilpeläisen uraa tarjoten hänelle mahdollisuuden yhteisduettoon tuoreella singlellään.

Kuuntele kappale: www.ollilindholm.fi