Olli Lindholm joulukiertueelle, kirkkokonsertit 17.-23.12.2013

Olli Lindholm joulukiertueelle, kirkkokonsertit 17.-23.12.2013

”MINUN JOULUNI” -LEVY JULKAISTAAN 15.11. – TEKIJÖINÄ SUOMEN ETURIVIN ARTISTEJA

* Albumin lyriikoista vastaa Vexi Salmi ja sävellyksistä Lindholmin lisäksi mm. Mariska, Jonne Aaron, Paula Vesala, Kassu Halonen, Juha Tapio, Tuure Kilpeläinen ja Antti Kleemola

Olli Lindholm on viimein toteuttanut pitkäaikaisen haaveensa joululevystä. Perjantaina 15.11. julkaistava ”Minun Jouluni” -albumi perustuu Vexi Salmen teksteihin ja sävellyksistä vastaa nimekäs joukko Suomen eturivin viihdetaiteilijoita kuten Mariska, Jonne Aaron, Paula Vesala, Kassu Halonen, Juha Tapio, Tuure Kilpeläinen ja Antti Kleemola.

Pieteetillä valmistellun albumin laaja ja monipuolinen kappalemateriaali pitää sisällään 14 Joulun tunnelmaan sopivaa laulua, joiden variaatio liikkuu pelkistetystä Olli Lindholmin laulusta isoihin biisitoteutuksiin lapsikuoroineen. Levyn tuottajina ovat toimineet Yön riveistäkin tutut Jari Latomaa ja Mikko Kangasjärvi.

Albumijulkaisun myötä Olli Lindholm tulee esittämään kirkkokonserttikiertueella uusien ”Minun Jouluni” -kappaleiden lisäksi myös perinteisempiä joululauluja. ”Minulla on ollut koko 2000-luvun ajan halu kehittää Yö-yhtyettä orkesteriksi, joka voi esiintyä konserteissa, jäähalleissa tai vaikkapa markkinoilla. Ainoa paikka, johon Yötä ei voi viedä, on kirkko, mutta halusin kokea kirkon tunnelman. Olin Mikko Kangasjärven kanssa Finlaysonin ja Lielahden kirkoissa ja pidin tunnelmasta todella paljon. Nyt kun unelmani joululevystä toteutui oli itsestään selvää, että teen sen myötä kirkkokonsertteja”, Olli Lindholm kertoo.

Kirkkokonserttiorkesterissa soittavat Mikko Kangasjärvi (koskettimet), Teemu Broman (basso) sekä Jari Latomaa (kitara ja koskettimet).

 

Kuuntele ”Minun Jouluni” -kappale: www.ollilindholm.fi

 

”Minun Jouluni” -kirkkokonserttikiertue

17.12. Alastaron kirkko, Loimaa

18.12. Kuokkalan kirkko, Jyväskylä

19.12. Keski-Porin kirkko, Pori

20.12. Syvänniemen kirkko, Kuopio

21.12. Aleksanterin kirkko, Tampere

22.12. Koskenpään kirkko, Jämsä

23.12. Temppeliaukion kirkko, Helsinki

 

Ennakkolipunmyynti Lippupalvelussa.

 

”Minun Jouluni” -biisilista

1. Minun Jouluni

2. Vanha Kivikirkko

3. On Jouluyö

4. Kun Joulu on

5. Joulun lapsi

6. Syttyy tuhannet kynttilät

7. Yksinäinen Joulu

8. Yhteinen Joulun sävel

9. Kaukaa, niin kaukaa

10. Harras sävel sisälläni soi

11. Joulun tuntu

12. Ole Joulu sisälläni aina

13. Punatulkut

14. Nyt on joka hetki lahja

 

www.ollilindholm.fi