Poisonblackin "Lyijy" -albumi julkaistaan 13.9.2013

Poisonblackin "Lyijy" -albumi julkaistaan 13.9.2013

Ville Laihialan luotsaama Poisonblack on edennyt albumijulkaisujen sarjassa kuudenteen pitkäsoittoonsa, joka kantaa suomalaisittain nimeä ”Lyijy”. Kyseinen albumiteos julkaistaan Warner Musicin toimesta 13.9.2013. Albumin avausraita ”Home Is Where the Sty Is” tullaan julkaisemaan elokuussa singlenä ja siitä valmistuu kesän lopulla myös video.
Kuuntele biisi: http://www.propromotion.fi/poisonblack/

”Olemme tällä levyllä antaneet juuriemme kuulua; sen musiikin, jonka kanssa kukin on elämänpolkuaan taivaltanut. Levyltä kuuluu myös haikuja vanhemmasta tuotannostamme, mutta pyrkimys on koko ajan tehdä itselle relevanttia musiikkia – missä mielen syövereissä sitä sattuu kulloinkin olemaan. Miellän tämän yhtenäisimmäksi levyksemme musiikin suhteen”, kertoo Laihiala.
Nobis Jackets

Albumia on työstetty talven aikana Sonic Pump -studiolla Helsingissä ja Victory Audio -studiolla Kokkolassa. Tuottajana toimi Jonas Olsson. Katso video studiosessioista: http://youtu.be/RHnljvdF_3M

”Lähdin itse tekemään levyä kuin viimeistä ja pyysin sitä myös muilta äijiltä. Ainoa toiveeni oli, että kaikki jätetään levylle ja jokainen kivi käännetään. Halusin, että jokainen tuntisi levyn omakseen”, Ville lisää.

Poisonblack on Suomen lisäksi kiertänyt usean levyn myötä myös Euroopassa ja tälläkin kertaa yhtye starttaa keikoille. Luvassa on syyskuulta marraskuulle ulottuva kotimaan kiertue. Uusien biisien lisäksi setissä tullaan kuulemaan tuttujen vanhempien rallien lisäksi myös biisejä, joita ei ole aiemmin livenä vedetty. ”Sitä samaa munahumppaahan se on. Jostain syystä ihmiset ovat siitä tykänneet ”, veistelee Laihiala tuttuun tyyliinsä.

Biisilista:
1. Home Is Where the Sty Is
2. Down the Ashes Rain
3. The Flavor of the Month
4. The Absentee
5. Maybe Life Is Not for Everyone
6. Death by the Blues
7. The Halfway Bar
8. Them Walls
9. Blackholehead
10. Pull the Trigger
11. Elämän kevät

Keikat:
27.09. Kokkola, Calle Nightclub
28.09. Oulu, Club Teatria
18.10. Joensuu, Kerubi
19.10. Kuopio, Henry´s Pub
25.10. Helsinki, Virgin Oil
26.10. Jyväskylä, Lutakko
01.11. Kouvola, House of Rock
02.11. Turku, Klubi
Lisää keikkoja julkistetaan myöhemmin!

www.poisonblack.com