Popeda korkkaa kotiareenansa joulukuussa – yhtye esiintyy uudella Uros Live -areenalla 16.12.2021

Popeda korkkaa kotiareenansa joulukuussa – yhtye esiintyy uudella Uros Live -areenalla 16.12.2021


Kuva: Miikka Varila

Suomirockin kivijalka Popeda korkkaa kotiareenansa, joulukuussa valmistuvan Uros Live -areenan 16.12.2021. Massiivinen konsertti on osa yhtyeen loppuvuoden Voitto kaikesta -areenakonserttikiertuetta. Luvassa on hittikavalkadi yhtyeen yli 40-vuotiselta uralta. Kersantti Karoliina, Punaista ja makeaa, Kaasua ja Kuuma kesä kajahtavat nyt pitkästä aikaa areenaolosuhteissa. Konserttielämys viimeistellään vaikuttavilla visuaalisilla elementeillä ja muilla yllätyksillä.

”On hienoa päästä tuliterän kotiareenan estradille. Erityisen hienoa siitä tekee se, että saamme esiintyä pitkästä aikaa elävälle yleisölle. Popeda on tiukassa iskussa ja odotamme tätä konserttia niin kuin nuoret, villit orivarsat kesää!”, Popedan solisti Pate Mustajärvi kommentoi.

Popeda on tehnyt vallitsevista olosuhteista johtuen viimeisen vuoden aikana vain muutaman live-keikan, joista osan striimattuna ilman yleisöä. Keikkaodotus on valtava paitsi bändillä myös yleisöllä. 

”Kyllähän tässä betonirakenteet tulevat samalla testattua ja käyttöönotettua, kun Popeda kajauttaa ensimmäiset sointunsa ilmoille. Saamme olla ylpeitä, että voimme tarjota maamme rock-legendalle ansaitsemansa konserttipuitteet!”, Uros Live -areenan toimitusjohtaja Marko Hurme toteaa hymyillen. 

Popedan Voitto kaikesta Uros Live -areenan konsertin lipunmyynti alkaa Lippupisteessä perjantaina 19.3. klo 9.00.
Joulukuista keikkaodotusta yhtye ruokkii julkaisemalla Youtube-kanavallaan tunnelmia 40-vuotiskonsertista Tampereen Ratinan stadionilta elokuulta 2018. 

Popeda – Voitto kaikesta
Uros Live -areena, Kansikatu 3, Tampere
16.12.2021, ovet klo 18.00

Liput alkaen 58e, vipit 121,50e
Lipunmyynti 19.3. klo 9 alkaen Lippu.fi

Promokuvat: https://www.dropbox.com/sh/4jncjb50db6w6rl/AAB0oLJSelY6Ft8Y_fmqN2uFa?dl=0 
Kuvaaja: Miikka Varila

Online:
www.popeda.fi
www.facebook.com/popedafc
IG: @popedaofficial

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

Management ja ohjelmamyynti:
Piikkikasvi Agency, Kari Pössi, possi@piikkikasvi.fi 

-->