Popeda rokkaa raviradalla 14.6.2019

Popeda rokkaa raviradalla 14.6.2019

• Popeda radalla -konsertti yhtyeen kotikentällä Tampereen Teivossa
• Ravureiden areenana tunnettu Teivo toimii myös konserttiareenana

Suomen rock-kentän kärkisoturi Popeda valloittaa tänä kesänä kotiratansa. Yhtye nousee Tampereen Teivon Raviradan lavalle perjantaina 14.6. Ennen konserttia klo 18-21 tarjolla on upeita hevosia ja jännittäviä ravilähtöjä. Tämän jälkeen on musiikin vuoro, kun raviselostajanakin tunnettu Lauri Hyvönen keikkailee trionsa kera tapahtuman VIP-alueella. Popeda nousee lavalle klo 22. 

Ainutlaatuisessa ympäristössä keikkaileva kokoonpano kommentoi konserttia:
”Tämä on ehdottomasti yksi kesän odotetuimpia keikkoja. On hienoa päästä vetämään jälleen laajoissa puitteissa ’kotiradalla’. Jääköhän myös ravurit seuraamaan lämminveristä rytmiä ja jytkettä?” 

Kyseessä on Popedan kesän isoin yksittäinen konsertti. Teivossa on aiemmin keikkailleet muun muassa Eppu Normaali ja Anssi Kela.
”Meillä on erinomaiset puitteet järjestää tapahtumia. Ulkoalueelle mahtuu yhden pikkukaupungin verran väkeä ja sisätiloista löytyy katettua tilaa sekä wc:t ja ravintolapalvelut. Raviurheilu ja rokki yhdistyvät Popeda radalla -konsertissa luontevalla tavalla. Osa saapuu raveihin, osa konserttiin ja toivottavasti mahdollisimman moni nauttii molemmista”, kommentoi Tampereen Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Päivi Lehtonen.

Lehtosen mukaan lipunmyynti on sujunut vauhdikkaasti. Ystävänpäivälippukampanjan lippuja on myyty kuluneella viikolla jo useita satoja. Kampanja jatkuu 14.2. klo 24 saakka. VIP-pakettien kysyntä on myös yllättänyt järjestäjän. Lipunmyynti on käynnissä osoitteessa http://popedaradalla.fi/, josta löytyvät myös konsertin lisätiedot.

http://popedaradalla.fi/
https://www.facebook.com/Teivon-Ravit-275000844914/

Lisätiedot:
JÄRJESTÄJÄ Tampereen Ravirata Oy, Päivi Lehtonen, +358 40 779 5583‬, paivi.lehtonen@teivo.fi
TIEDOTUS ProPromotion Oy, Taija Holm, +358 40 748 3435, taija@propromotion.fi 

-->