Likkojen Lenkki avaa Tampereen festarikesän 18.5. – esiintyjinä Samuli Edelmann, Anssi Kela ja Tampereen Työväen Teatterin Poikabändi-musikaalikomedian ToiBoys

Likkojen Lenkki avaa Tampereen festarikesän 18.5. – esiintyjinä Samuli Edelmann, Anssi Kela ja Tampereen Työväen Teatterin Poikabändi-musikaalikomedian ToiBoys

– Tapahtuma järjestetään tänä vuonna Ratinanniemen Festivaalipuistossa
– Eri reittivaihtoehtojen lisäksi tarjolla on ryhmäliikuntaa ja suosittu Rock the City -kaupunkiseikkailu

Viime keväänä kolmikymppisiään juhlinut legendaarinen naisten sporttitapahtuma Likkojen Lenkki avaa Tampereen tulevan festivaalikesän uudessa tapahtumapaikassa Ratinanniemen Festivaalipuistossa lauantaina 18.5.

”Viime keväänä juhlittiin onnistuneesti ja mahtavassa energiassa tapahtuman 30-vuotisjuhlavuotta Pyynikin urheilukentällä ja tänä keväänä Lenkkipäivää vietetään Pyynikin tekonurmiremontin vuoksi Ratinanniemen festivaalipuistossa – mahtavaa päästä tekemään tapahtumaa aivan kaupungin keskustaan”, iloitsee tapahtumapäällikkö Niina Seppänen Tapahtumatuotanto Voltista.

Tänä vuonna tarjolla on kolme eri reittivaihtoehtoa, juoksijoiden 9 kilometrin lenkki sekä kävelijöiden 8 ja 2,8 kilometrin lenkit. Vaihtoehtoisesti on mahdollisuus jäädä myös festivaalipuistoon nauttimaan ryhmäliikunnasta tai suunnata viime vuonna suuren suosion saavuttaneeseen Rock the City -kaupunkiseikkailuun, jossa mobiilisovelluksen avulla seikkaillaan ympäri kaupunkia eri rastien ja tehtävien merkeissä joko yksin tai ryhmässä. 

”Viime kevään uutuus Rock The City -kaupunkiseikkailu, yhtenä viidestä Lenkkipäivän eri liikuntavaihtoehdosta, pääsee hyvin oikeuksiinsa startatessamme keskustasta ja myös perinteiset reittimme kohti Pyynikkiä ja myös juoksijoiden osalta Hatanpäätä saavat hyvän lähdön Ratinan kupeesta. Innolla odotamme toukokuuta ja lumien sulamista”, Niina iloitsee.

Lenkkipäivää viihdyttävät tunnetusti tähtiartistit, kun lavalla nähdään Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys, Anssi Kela ja syksyllä Tampereen Työväen Teatterin lavalla nähtävän Poikabändi-musikaalikomedian ToiBoys-bändi.

”Likkojen Lenkki on hieno tapahtuma, johon Tampereen Työväen Teatteri on ottanut osaa joka vuosi. Kesällä 2019 tuomme tapahtumaan syksyn uutuuden, Poikabändi-musikaalikomedian bändin ToiBoysin, joka vastaa Likkojen Lenkin startin menosta. ToiBoys vie tapahtumaa varten rakennetussa show’ssa yleisön komeasti takaisin 90-luvulle genren hittinikkareiden Risto Asikaisen ja Kristian Maukosen sekä Pekka Siistosen biisien kyydissä. Tästä tulee hauskaa!”, sanoo Tampereen Työväen Teatterin tiedottaja Sari Andersson

ToiBoysin muodostavat Jari Ahola, Jon-Jon Geitel, Lauri Mikkola, Saska Pulkkinen ja Jonas Saari. Kyseessä on ryhmän ensiesiintyminen suurelle yleisölle. Poikabändi-musikaalikomedian tuotannosta ja ohjauksesta vastaavat tekijät Vuonna 85 -menestysmusikaalin takaa eli Riku Suokas ja Heikki Syrjä.

Liput:
38e/kpl (ennakkohinta, voimassa 31.3. saakka)
22e/kpl lapset 7-15v.
32e/kpl eläkeläiset
30e/kpl opiskelijat 

Lipunmyynti ja hintojen tarkemmat infot sekä voimassaolot: https://likkojenlenkki.tapahtumiin.fi/fi/ 

Medialle: http://www.likkojenlenkki.fi/yhteystiedot/media/

www.likkojenlenkki.fi/
www.facebook.com/likkojenlenkki/
www.instagram.com/likkojenlenkki
@likkojenlenkki #likkojenlenkki

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
TUOTANTO Tapahtumatuotanto Voltti Oy, Niina Seppänen, 040 580 7971, niina@tapahtumatuotantovoltti.fi
TIEDOTUS ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

-->