Suomen suurin iskelmäkiertue IskelmäKesä laajenee kymmenelle paikkakunnalle

Suomen suurin iskelmäkiertue IskelmäKesä laajenee kymmenelle paikkakunnalle

Mediatiedote 12.3.2019

"IskelmaKesa_banneri"

Kaupunkifestivaalikiertue IskelmäKesä tuo huippuartistit ensi kesänä kymmenelle paikkakunnalle ympäri Suomen. Kiertuekaupungit ovat Lahti, Pori, Rovaniemi, Hyvinkää, Espoo, Kouvola, Joensuu ja uusina Turku, Lappeenranta ja Tampere.

Neljättä kertaa järjestettävä kaupunkifestivaalien kiertue on ollut useilla paikkakunnilla loppuunmyyty. ”IskelmäKesät ovat lunastaneet paikkansa ja nousseet usean kaupungin suosituimmaksi kesätapahtumaksi”, kertoo Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala. ”Esiintyjät on valittu niin, että mukana on sopiva sekoitus suomalaiseen makuun sopivia artisteja. Tämän kesän erikoisuutena nähdään Raskasta Iskelmää -kokoonpano, joka sai viime vuoden Himoksen Iskelmäfestivaaleilla yleisöltä huikean vastaanoton”.

IskelmäKesä -tapahtuma tuo kaupunkien keskeisille paikoille kahtena kesäiltana suomalaisten suosikkiartisteja ja hyvää fiilistä. Kiertueella ovat mukana jälleen IskelmäKesän toiveartistit Lauri Tähkä, jonka uutuusalbumi Meidän tulevat päivät singahti suoraan Suomen albumilistan kärkeen, Laura Voutilainen ja Arttu Wiskari. Lavalle nousevat myös vuoden 2018 soitetuimman radiokappaleen Olisitpa sylissäin julkaissut Antti Ketonen, Negativen jälkeen soolouraa tekevä Jonne Aaron sekä kolmannen levynsä Toinen nainen tänä keväänä julkaiseva Jannika B. IskelmäKesässä nähdään myös parhaillaan 20-vuotista soolouraansa keikoilla ja kokoomalevyllä Maija! Hitit 1999-2019 juhlistava Maija Vilkkumaa, Vuoden viihdyttäjänä 2018 Iskelmä Gaalassa palkittu Kaija Koo sekä Voice of Finland -voittaja Antti Railio.

Pitkän linjan hittiartisteista mukana ovat suosikkiartistit Matti ja Teppo, jotka ovat ilmoittaneet hiljentävänsä keikkailutahtiaan tämän kesän jälkeen, Agents-yhtyeen solistina tunnettu Jorma Kääriäinen sekä suomalaisten rakastama Iskelmä-Finlandia -palkittu Markku Aro.

Tänä kesänä pitkästä aikaa festarikeikoilla nähtävä Suomi-rockin jättiläinen Eppu Normaali on mukana IskelmäKesässä Turussa, Lahdessa, Rovaniemellä ja Espoossa. Himoksella kesällä 2018 ensiesiintymisensä tehnyt Raskasta Iskelmää on mukana jokaisella kiertuepaikkakunnalla. ”Raskasta Iskelmää on puhtaasti kesäproggis, festareiden bilebändi, joka on meiningiltään nopeampi, iloisempi ja suoraviivaisempi kuin Raskasta Joulua”, kuvaili projektin tuottaja Erkko Korhonen medialle singlejulkaisun Ajetaan me tandemilla yhteydessä viime kesäkuussa.

Kaikkiaan Iskelmän kesätapahtumat ovat yhteenlaskettuna yksi Suomen suven suurimmista tapahtumaketjuista. IskelmäKesät ja Himoksen Iskelmäfestivaali keräävät yhdessä jo lähes 100 000 kävijää vuosittain”, summaa Ari Ojala. 

IskelmäKesän päiväliput ja kahden päivän tapahtumaliput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

Katso paikkakuntakohtaiset esiintyjät ja lisätiedot täältä.

IskelmäKesä 2019

7.-8.6. Turku, alue ilmoitetaan myöhemmin
14.-15.6. Lahti, Vanha linja-autoasema
28.-29.6. Pori, Kirjurinluoto
5.-6.7. Tampere, Keskustori
12.-13.7. Rovaniemi, Ounaspaviljonki
19.-20.7. Hyvinkää, Wanha Willatehdas
26.-27.7. Espoo, Kulttuurikeskuksen aukio
2.-3.8. Kouvola, Kirkkopuisto
9.-10.8. Joensuu, Sirkkalanpuisto
16.-17.8. Lappeenranta, Kaupungintalon edusta 

Liput: 39,90 € / 1 pvä ja 69,90 € / 2 pvä
Myyntipaikat: Lippu.fi ja Tiketti.fi
Ikäraja: K-18.
Festarialueiden ovet avoinna joka päivä klo 17-01

Lisätiedot:
Ari Ojala, ohjelmajohtaja, Radio Iskelmä, puh. 0500 750 272, ari.ojala@bauermedia.fi
Hannu Haljala, tuotantojohtaja, Nelonen Media Live, hannu.haljala@nelonenmedia.fi
Sari Andersson, tiedottaja, ProPromotion Oy, 0445456072, sari@propromotion.fi

 

-->