Suosittu IskelmäKesä -kaupunkifestivaalikiertue laajenee Tampereelle

Suosittu IskelmäKesä -kaupunkifestivaalikiertue laajenee Tampereelle

Mediatiedote 12.3.2019

"IskelmaKesa_banneri"

Kaupunkifestivaalikiertue IskelmäKesä tuo huippuartistit ensi kesänä kymmenelle paikkakunnalle ympäri Suomen. Nyt IskelmäKesä saapuu ensi kertaa Tampereelle ja korvaa aiemman Tammerkosken Sillalla -tapahtuman. IskelmäKesää vietetään Keskustorilla kahtena päivänä 5.-6.7. Muut kiertuekaupungit ovat Lahti, Pori, Rovaniemi, Hyvinkää, Espoo, Kouvola, Joensuu ja uusina Tampereen lisäksi Turku ja Lappeenranta. 

Neljättä kertaa järjestettävä kaupunkifestivaalien kiertue on ollut useilla paikkakunnilla loppuunmyyty. ”IskelmäKesät ovat lunastaneet paikkansa ja nousseet usean kaupungin suosituimmaksi kesätapahtumaksi”, kertoo Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala. ”Esiintyjät on valittu niin, että mukana on sopiva sekoitus suomalaiseen makuun sopivia artisteja. Tämän kesän erikoisuutena nähdään Raskasta Iskelmää -kokoonpano, joka sai viime vuoden Himoksen Iskelmäfestivaaleilla yleisöltä huikean vastaanoton”.

Luvassa on kaksi ikimuistoista kesäiltaa täynnä kaupunkifestivaalin tunnelmaa ja suomalaisten suosikkiartistit livenä. Mukana ovat konserttisalikiertueen jälkeen festarilavalle palaava Laura Voutilainen, parhaillaan reality-sarjoja Tähdet, Tähdet sekä Mökkitie Recordsin arkea kuvaavaa Unelmia ja studiohommia tähdittävä Arttu Wiskari, vuoden 2018 soitetuimman radiokappaleen Olisitpa sylissäin julkaissut Antti Ketonen ja Negativen jälkeen soolouraa tekevä Jonne Aaron. Pitkän linjan hittiartisteista nähdään suosikkiartistit Matti ja Teppo, jotka ovat ilmoittaneet hiljentävänsä keikkailutahtiaan tämän kesän jälkeen sekä suomalaisten rakastama Iskelmä-Finlandia -palkittu Markku Aro.

Himoksella kesällä 2018 ensiesiintymisensä tehnyt Raskasta Iskelmää on mukana jokaisella kiertuepaikkakunnalla ja nähdään ensi kertaa Tampereella. ”Raskasta Iskelmää on puhtaasti kesäproggis, festareiden bilebändi, joka on meiningiltään nopeampi, iloisempi ja suoraviivaisempi kuin Raskasta Joulua”, kuvaili projektin tuottaja Erkko Korhonen medialle singlejulkaisun Ajetaan me tandemilla yhteydessä viime kesäkuussa.

Kaikkiaan Iskelmän kesätapahtumat ovat yhteenlaskettuna yksi Suomen suven suurimmista tapahtumaketjuista. IskelmäKesät ja Himoksen Iskelmäfestivaali keräävät yhdessä jo lähes 100 000 kävijää vuosittain”, summaa Ari Ojala.

Katso IskelmäKesä Tampereen paikkakuntakohtaiset esiintyjät ja lisätiedot täältä.

Päiväliput ja kahden päivän tapahtumaliput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä, netissä ja paikallisissa lipunmyyntipisteissä (Lippu.fi: K-Citymarket Lielahti, K-Citymarket Linnainmaa, K-Citymarket Turtola, Kulttuurimyymälä Aplodi, Prisma Tampereentie, Sokos, Stockmann sekä Tiketti: Klubi, Sokos, Stockmann, Swamp Music).

IskelmäKesä 5.-6.7. Tampere, Keskustori
PE: Antti Ketonen, Matti ja Teppo, Raskasta Iskelmää
LA: Laura Voutilainen, Jonne Aaron, Markku Aro, Arttu Wiskari

Liput: 39,90 € / 1 pvä ja 69,90 € / 2 pvä
Myyntipaikat: Lippu.fi ja Tiketti.fi
Ikäraja: K-18.
Festarialueen ovet avoinna joka päivä klo 17-01. 

IskelmäKesä 2019
7.-8.6. Turku, alue ilmoitetaan myöhemmin
14.-15.6. Lahti, Vanha linja-autoasema
28.-29.6. Pori, Kirjurinluoto
5.-6.7. Tampere, Keskustori
12.-13.7. Rovaniemi, Ounaspaviljonki
19.-20.7. Hyvinkää, Wanha Willatehdas
26.-27.7. Espoo, Kulttuurikeskuksen aukio
2.-3.8. Kouvola, Kirkkopuisto
9.-10.8. Joensuu, Sirkkalanpuisto
16.-17.8. Lappeenranta, Kaupungintalon edusta

Lisätiedot:
Ari Ojala, ohjelmajohtaja, Radio Iskelmä, puh. 0500 750 272, ari.ojala@bauermedia.fi
Hannu Haljala, tuotantojohtaja, Nelonen Media Live, hannu.haljala@nelonenmedia.fi
Sari Andersson, tiedottaja, ProPromotion Oy, 0445456072, sari@propromotion.fi

 

-->