Suosittu IskelmäKesä -kaupunkifestivaalikiertue laajenee ja käynnistyy tänä kesänä Suomen Turusta

Suosittu IskelmäKesä -kaupunkifestivaalikiertue laajenee ja käynnistyy tänä kesänä Suomen Turusta

Mediatiedote 12.3.2019

"IskelmaKesa_banneri"

Kaupunkifestivaalikiertue IskelmäKesä tuo huippuartistit ensi kesänä kymmenelle paikkakunnalle ympäri Suomen. Mukana on ensi kertaa mukana myös Turku, joka on samalla koko maan kattavan kiertueen starttipaikkakuntana kesäkuun alussa 7.-8.6. Muut kaupungit ovat Lahti, Pori, Rovaniemi, Hyvinkää, Espoo, Kouvola, Joensuu ja uusina Turun lisäksi Lappeenranta ja Tampere.

Neljättä kertaa järjestettävä kaupunkifestivaalien kiertue on ollut useilla paikkakunnilla loppuunmyyty. ”IskelmäKesät ovat lunastaneet paikkansa ja nousseet monen kaupungin suosituimmaksi kesätapahtumaksi”, kertoo Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala. ”Esiintyjät on valittu niin, että mukana on sopiva sekoitus suomalaiseen makuun sopivia artisteja. Tämän kesän erikoisuutena nähdään Raskasta Iskelmää -kokoonpano, joka sai viime vuoden Himoksen Iskelmäfestivaaleilla yleisöltä huikean vastaanoton”. 

Luvassa kaksi ikimuistoista kesäiltaa täynnä kaupunkifestivaalin tunnelmaa ja suomalaisten suosikkiartistit livenä. Perjantaina lavalla nähdään vuoden 2018 soitetuimman radiokappaleen Olisitpa sylissäin julkaissut Antti Ketonen, konserttisalikiertueen jälkeen festarilavalle palaava Laura Voutilainen sekä pitkästä aikaa festarikeikoilla nähtävän Suomi-rockin jättiläisen Eppu Normaalin taatusti unohtumaton veto. 

Lauantaina luvassa on Negativen jälkeen soolouraa tekevä Jonne Aaron, suosikkiartistit Matti ja Teppo, jotka ovat ilmoittaneet hiljentävänsä keikkailutahtiaan tämän kesän jälkeen sekä Agents-yhtyeen solistina tunnettu Jorma Kääriäinen. Lauantaina nähdään myös viime kesänä Himoksella kesällä 2018 ensiesiintymisensä tehnyt Raskasta Iskelmää, joka on mukana jokaisella kiertuepaikkakunnalla. ”Raskasta Iskelmää on puhtaasti kesäproggis, festareiden bilebändi, joka on meiningiltään nopeampi, iloisempi ja suoraviivaisempi kuin Raskasta Joulua”, kuvaili projektin tuottaja Erkko Korhonen medialle singlejulkaisun Ajetaan me tandemilla yhteydessä viime kesäkuussa.

Kaikkiaan Iskelmän kesätapahtumat ovat yhteenlaskettuna yksi Suomen suven suurimmista tapahtumaketjuista. IskelmäKesät ja Himoksen Iskelmäfestivaali keräävät yhdessä jo lähes 100 000 kävijää vuosittain”, summaa Ari Ojala. 

Katso IskelmäKesän Turun esiintyjät ja lisätiedot täältä.

IskelmäKesä Turun liput tulevat myyntiin myöhemmin.

Iskelmä Kesä 2019 Turussa 7.-8.6.
PE: Antti Ketonen, Laura Voutilainen, Eppu Normaali
LA: Jonne Aaron, Matti ja Teppo, Jorma Kääriäinen, Raskasta Iskelmää

Liput: 39,90 € / 1 pvä ja 69,90 € / 2 pvä
Myyntipaikat: Lippu.fi ja Tiketti.fi
Ikäraja: K-18.
Ovet avoinna joka päivä klo 17-01.

IskelmäKesä 2019 -kiertue
7.-8.6. Turku, alue ilmoitetaan myöhemmin
14.-15.6. Lahti, Vanha linja-autoasema
28.-29.6. Pori, Kirjurinluoto
5.-6.7. Tampere, Keskustori
12.-13.7. Rovaniemi, Ounaspaviljonki
19.-20.7. Hyvinkää, Wanha Willatehdas
26.-27.7. Espoo, Kulttuurikeskuksen aukio
2.-3.8. Kouvola, Kirkkopuisto
9.-10.8. Joensuu, Sirkkalanpuisto
16.-17.8. Lappeenranta, Kaupungintalon edusta 

Lisätiedot:
Ari Ojala, ohjelmajohtaja, Iskelmä radio, puh. 0500 750 272, ari.ojala@bauermedia.fi
Hannu Haljala, tuotantojohtaja, Nelonen Media Live, hannu.haljala@nelonenmedia.fi
Sari Andersson, tiedottaja, ProPromotion Oy, 0445456072, sari@propromotion.fi

-->