Suosittu IskelmäKesä -kaupunkifestivaali Poriin jälleen kesäkuussa: Suomen suurin iskelmäkiertue laajenee kymmenelle paikkakunnalle

Suosittu IskelmäKesä -kaupunkifestivaali Poriin jälleen kesäkuussa: Suomen suurin iskelmäkiertue laajenee kymmenelle paikkakunnalle

Mediatiedote 12.3.2019

"IskelmaKesa_banneri"

Kaupunkifestivaalikiertue IskelmäKesä tuo huippuartistit ensi kesänä kymmenelle paikkakunnalle ympäri Suomen. Porin Kirjuriluotoon IskelmäKesä saapuu 28.-29.6. Muut kiertuekaupungit ovat Lahti, Rovaniemi, Hyvinkää, Espoo, Kouvola, Joensuu sekä uusina Turku, Lappeenranta ja Tampere.

Neljättä kertaa järjestettävä kaupunkifestivaalien kiertue on ollut useilla paikkakunnilla loppuunmyyty. ”IskelmäKesät ovat lunastaneet paikkansa ja nousseet usean kaupungin suosituimmaksi kesätapahtumaksi”, kertoo Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala. ”Esiintyjät on valittu niin, että mukana on sopiva sekoitus suomalaiseen makuun sopivia artisteja. Tämän kesän erikoisuutena nähdään Raskasta Iskelmää -kokoonpano, joka sai viime vuoden Himoksen Iskelmäfestivaaleilla yleisöltä huikean vastaanoton”.

Luvassa kaksi ikimuistoista kesäiltaa täynnä kaupunkifestivaalin tunnelmaa ja suomalaisten suosikkiartistit livenä. Perjantaina lavalle nousevat kolmannen levynsä Toinen nainen tänä keväänä julkaiseva Jannika B, pitkän linjan suosikkiartistit Matti ja Teppo, jotka ovat kertoneet hiljentävänsä keikkatahtia tämän kesän jälkeen, sekä IskelmäKesän toiveartisti Laura Voutilainen.

Perjantaina nähdään myös Raskasta Iskelmää, joka on mukana jokaisella kiertuepaikkakunnalla. ”Raskasta Iskelmää on puhtaasti kesäproggis, festareiden bilebändi, joka on meiningiltään nopeampi, iloisempi ja suoraviivaisempi kuin Raskasta Joulua”, kuvaili projektin tuottaja Erkko Korhonen medialle singlejulkaisun Ajetaan me tandemilla yhteydessä viime kesäkuussa.

Lauantaina IskelmäKesässä nähdään Lauri Tähkä, jonka uutuusalbumi Meidän tulevat päivät singahti suoraan Suomen albumilistan kärkeen, vuoden 2018 soitetuimman radiokappaleen Olisitpa sylissäin julkaissut Antti Ketonen, Voice of Finland -voittaja Antti Railio sekä Negativen jälkeen soolouraa tekevä Jonne Aaron

Kaikkiaan Iskelmän kesätapahtumat ovat yhteenlaskettuna yksi Suomen suven suurimmista tapahtumaketjuista. IskelmäKesät ja Himoksen Iskelmäfestivaali keräävät yhdessä jo lähes 100 000 kävijää vuosittain”, summaa Ari Ojala.

Katso IskelmäKesä Porin paikkakuntakohtaiset esiintyjät ja lisätiedot täältä.

Päiväliput ja kahden päivän tapahtumaliput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä, netissä sekä paikallisissa lipunmyyntipisteissä (Lippu.fi: K-Citymarket Mikkola, Prisma Länsi-Pori, Prisma Mikkola, Sokos ja Tiketti: Sokos). 

IskelmäKesä 28.-29.6. Pori, Kirjurinluoto
PE: Jannika B, Matti ja Teppo, Laura Voutilainen, Raskasta Iskelmää
LA: Lauri Tähkä, Antti Ketonen, Antti Railio, Jonne Aaron 

Liput: 39,90 € / 1 pvä ja 69,90 € / 2 pvä
Myyntipaikat: Lippu.fi ja Tiketti.fi
Ikäraja: K-18.
Festarialueen ovet avoinna joka päivä klo 17-01.

IskelmäKesä 2019
7.-8.6. Turku, alue ilmoitetaan myöhemmin
14.-15.6. Lahti, Vanha linja-autoasema
28.-29.6. Pori, Kirjurinluoto
5.-6.7. Tampere, Keskustori
12.-13.7. Rovaniemi, Ounaspaviljonki
19.-20.7. Hyvinkää, Wanha Willatehdas
26.-27.7. Espoo, Kulttuurikeskuksen aukio
2.-3.8. Kouvola, Kirkkopuisto
9.-10.8. Joensuu, Sirkkalanpuisto
16.-17.8. Lappeenranta, Kaupungintalon edusta

Lisätiedot:
Ari Ojala, ohjelmajohtaja, Radio Iskelmä, puh. 0500 750 272, ari.ojala@bauermedia.fi
Hannu Haljala, tuotantojohtaja, Nelonen Media Live, hannu.haljala@nelonenmedia.fi
Sari Andersson, tiedottaja, ProPromotion Oy, 0445456072, sari@propromotion.fi

 

 

-->