Popeda stadionille

Popeda stadionille

* Yhtyeen 40-vuotisjuhlavuosi huipentuu Tampereen Ratinan stadionille lauantaina 4.8.2018
* Popeda.Ratina.Rakkaus. -konsertin lipunmyynti alkaa perjantaina 1.12.2017

Suomirockin ikiliikkuja Popeda nousee kotikaupunkinsa Tampereen Ratinan stadionille ja soittaa uransa suurimman konsertin lauantaina 4.8.2018. Luvassa on mittava hittikavalkadi, jossa tullaan kuulemaan myös arkistoista kaivettuja klassikoita, joita harvemmin on soitettu livenä. Show saa arvoisensa puitteet, kun lavaan, tekniikkaan ja visuaalisiin elementteihin tullaan panostamaan näyttävästi. ”Tärkeintä on kuitenkin Popeda ja rokki. Kaikki muu on rekvisiittaa”, yhtye kommentoi.

Yhtye juhlii parhaillaan 40-vuotisjuhlavuottaan, johon ovat tähän mennessä sisältyneet lukuisien keikkojen lisäksi albumi- ja kirjajulkaisut. Tulevana viikonloppuna bändi nousee myös loppuunmyydyn Hartwall Arenan estradille. Juhlat huipentuvat Ratinan stadionille elokuussa. Ennen stadionkonserttia Popeda pitää koko kevään mittaisen keikkatauon.

Rokki on rajatonta riemua!
Yhtye suunnitteli stadionkeikkaa jo kuluvan vuoden suveen, mutta aikataulujen ja tilojen suhteen se oli mahdollista toteuttaa vasta kesällä 2018. ”Tämä oli erinomainen syy jatkaa juhlia myös tulevaan vuoteen”, toteaa bändi, jonka stadionkeikan kantavana teemana on ”Rokki on rajatonta riemua!”.

”Vihdoin aika on kypsä konsertille, johon olen tähdännyt aikojen alusta tai ainakin vuodesta 1977. Ihan mahtavaa päästä tuuttaamaan täysillä kotikentällä!”, sanoo Pate Mustajärvi.

Alueen palvelut
Konserttialueella ovat tarjolla kattavat juoma- ja ruokapalvelut. Niiden ohella Ratinanniemen suuri VIP-kylä ohjelmanumeroineen ja tarjoiluineen palvelee VIP-yleisöä. Kaikki palvelut ja infot päivittyvät www.ncdpro.fi/popedaratinassa sivustolle.

”Jo 90-luvun alussa olin tuottamassa Popedan keikkaa, ja lukuisat kerrat sen jälkeen. Nyt vuosikymmenien yhteistyö huipentuu promoottorinkin näkökulmasta kotiareenalle. Tästä tulee suurin ja näyttävin konsertti ikinä!”, lupaa promoottori Timo Isomäki.

Lipunmyynti kesän jättikonserttiin alkaa Tiketissä ja Lippupisteessä perjantaina 1.12.2017 klo 10.00. Tapahtuman tuottavat N.C.D. Production Oy ja Piikkikasvi Oy.

Liput:
Kenttä- ja katsomoliput alkaen 52,50e, VIP-liput alkaen 199e

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

Ikäraja:
S, erilliset anniskelualueet. VIP K-18.

 

www.ncdpro.fi/popedaratinassa
www.popeda.com
https://www.facebook.com/popedaofficial/