Popedan kitaristi Costello lämmittelee Roxettea Suomessa ja Baltiassa 23.-29.11.2014

Popedan kitaristi Costello lämmittelee Roxettea Suomessa ja Baltiassa 23.-29.11.2014

Popedan kitaristina tunnettu ja Hanoi Rocksissakin vieraillut Costello Hautamäki lämmittelee Roxettea Tallinnassa 23.11., Kaunasissa 25.11., Helsingin Hartwall Areenalla 28.11. ja Turun HK Areenalla 29.11. Kyseisellä jäähallikiertueella hän juhlistaa 35-vuotistaiteilijauraansa.

Keikalla kuullaan hänen omia biisejään viimeisimmältä ”Kun mies unelmoi” -soololevyltä ja pari klassikkobiisiä Popedalta. Bändissä soittavat Costellon oma jälkikasvu, Alex ja Jimi Hautamäki sekä kosketinsoittaja Ali Ahmaniemi.

”Onnellisten sattumien kautta Roxetten management näytti yllättäen vihreää valoa osallistumisestani Roxetten kiertueelle. On todella hienoa päästä rokkaamaan isommille areenoille. Valtavia kansainvälisiä keikkapaikkoja pääsin näkemään jo Hanoi Rocksin aikana Japanissa, mutta nyt asiassa on eri klangi, kun kyseessä on omien biisien esittäminen omalla bändillä”, hän toteaa.

Tasan 35 vuotta sitten Costello levytti ensimmäisen singlensä punk-yhtye Sensuurin riveissä. Siitä matka jatkui hänen nykyiseen yhtyeeseensä Popedaan, Sleepy Sleepersiin, Hanoi Rocksiin ja omalle soolouralle. Kolmannen sooloalbuminsa, ensimmäisen suomenkielisen, ”Kun mies unelmoi” hän julkaisi viime vuonna. Keikkoja hänellä on takanaan tuhansia ja kilometrejä omien laskujen mukaan pitkälti toista miljoonaa.

Tänä vuonna Costelloa on työllistänyt Popedan lisäksi hänen itse käsikirjoittamansa musikaali Särkyneiden Sydänten Ilta, jonka ensiesitys nähtiin loppuunmyydyssä Tampereen Teatterikesän teltassa. Viime keväänä sai myös ensi-iltansa Anna-Leena Härkösen ja Costellon käsikirjoittama Kersantti Karoliina -musikaali Hämeenlinnan Teatterissa.

Katso ”Kun mies unelmoi”: http://www.youtube.com/watch?v=zx5LnLod4K0

 

Linkit:
www.costellohautamaki.com