ProPromotion Oy laajentaa managementiin ja ohjelmamyyntiin

ProPromotion Oy laajentaa managementiin ja ohjelmamyyntiin

* Partneriksi Tommi Liimataisen luotsaama Hype Production Oy


Kuva: Robert Franko

Vuonna 2006 Taija Holmin perustama viihdealan PR-, viestintä- ja tapahtumatuotantoyhtiö ProPromotion Oy laajentaa toimintaansa ja aloittaa ohjelmamyynnin ja management-toiminnan yhteistyössä Tommi Liimataisen Hype Production Oy:n kanssa. 

Yhtiö vastaa jatkossa muun muassa Jonne Aaronin, Katri Helenan, Antti Railion, JP Leppäluodon, Ti-Ti Nallen, Jenni Mustajärven, Doom Unitin, Horsepowerin, Ville Liimatainen & Ajomiehet ohjelmamyynnistä, manageroinnista sekä markkinointiviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi ProPromotion Oy hoitaa Eppu Normaalin sekä lukuisien tapahtumien, elokuvien, TV-sarjojen, teatterituotantojen ja kirjajulkaisujen viestintää ja promootiota. Yhtiö tuottaa myös kiertueita ja tapahtumia. 

Yritys muutti juuri Tampereen keskustaan legendaarisen Poko Rekordsin toimitiloihin. Yhtiö ehti toimia 13 vuotta Akun Tehtaalla. ”Toiminnan laajentuessa ja henkilökunnan kasvaessa eteen tuli tilanne, että tarvitsimme enemmän yhteistä tilaa. Luonteva toimitila löytyi Tampereen historiallisesta Kyttälänkatu 6 -korttelista ja Poko Rekordsin entisistä tiloista, joissa voidaan sanoa koko manserockin syntyneen, kypsyneen ja kasvaneen”, kommentoi Taija Holm.

Holmin ja Liimataisen lisäksi henkilökuntaan lukeutuvat tuotantoassistentti Henna Ahonen sekä myöhemmin julkistettava ohjelmamyyjä. Tapahtumat ja tuotannot työllistävät lukuisia freelancereita. Tiloissa toimivat myös graafikko Jan Örkki Yrlund ja valokuvaaja Peero Lakanen.

Taija Holm aloitti musiikkiuransa Poko Rekordsin markkinointipäällikkönä 2000-luvun alussa. ”Ehdin työskennellä Pokolla liki kuusi vuotta ja saada ainutlaatuista kokemusta bisneksestä. Ympyrä sulkeutuu, kun palaan oman yritykseni kanssa samaan paikkaan”.

”Ensimmäinen mieleeni tuleva ajatus tästä oli ’tervetuloa kotiin’. Rock’n’roll on voinut tässä tilassa hyvin siitä lähtien kun Epe’s Music Shop siihen muutti 40 vuotta sitten ja Poko Rekords aloitti kasvunsa levykaupan takahuoneessa. Minusta on upeaa, että nyt kun siinä seinän takana jatkan omaa toimintaani pienimuotoisempana, niin vanha toimistomme puhkeaa jälleen kukkaan, kun siihen muuttaa tiimi suomalaisen musiikkibusineksen huipputekijöitä. Uskon heidän menestyvän ja iloitsen siitä heidän kanssaan”, kommentoi levykaupan ja Poko Rekordsin perustaja, musiikkialan vaikuttaja Epe Helenius.

”Olemme otettuja tästä mahdollisuudesta jatkaa manserockin tarinaa Kyttälänkatu 6:ssa”, kommentoivat Taija Holm ja Tommi Liimatainen.

www.propromotion.fi
www.facebook.com/propromotion/
#kyttälänkatu6

Lisätiedot:
Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi
Tommi Liimatainen, tommi@hypeproductions.fi

-->