ProPromotion Oy laajentaa puhujavälitykseen

ProPromotion Oy laajentaa puhujavälitykseen

Viihteen alojen viestintää ja PR:ää, kiertue- ja tapahtumatuotantoja sekä artistien ohjelmamyynti- ja managerointipalveluja tuottava ProPromotion Oy laajentaa palvelutarjontaansa myös puhujavälitykseen.

Yrityksen edustuksessa on laaja joukko kiinnostavia puhujia, jotka tarjoavat laajalla skaalalla eri asiantuntijasisältöjä kaiken kokoisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Tarjolla on media- ja esiintymisvalmennusta, mentaali-, hengitys- ja hyvinvointivalmennusta, itsensä johtamista, aineksia tiimin rakentamiseen kohti onnistumisia, johtamisoppia painetilanteisiin, seksuaalikasvatusta, sosiaalista ruoanlaittoa, kansainvälisen myynti- ja markkinointityön sekä sosiaalisen median asiantuntijapuheenvuoroja suoraan kentältä. 

Mukana ovat tunnettu uutisankkuri ja juontaja Jaakko Loikkanen, kirjailija ja seksuaalikasvattaja Nina Honkanen, jääkiekkovalmentajana ja tv-kommentaattorina tunnettu Karri Kivi, Suomen ensimmäinen mentaalivalmentaja Minna Marsh, vaikuttaja sekä media- ja someasiantuntija Jocka Träskbäck, hengitys- ja hyvinvointivalmentaja Timo Lampén, yrittäjä ja kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, mentori Pirjo Suhonen sekä ruoka-alan kirjoja tuottaneet ja sosiaalista ruoanlaittoa yleisölle tarjoavat veljekset Sami ja Pasi Kuronen. Rosterista löytyy myös juontajia eri tilaisuuksiin. 

”Hienoa päästä mukaan ProPromotionin uuteen esiintyjätiimiin. Minulle henkilökohtaisesti on merkityksellisintä, että yleisössäni kaikki hyötyisivät juuri siitä, mitä minulla annettavaa, ja olisi kunnia-asia päästä puhumaan yleisölle pitkän tapahtuma-alan sulun jälkeen. Olemme maailmassa muita, emme itseä varten. Erilaiset poikkeusajat ja -tilat vain vahvistavat tuon olemassaolon motiivin”, Minna Marsh kommentoi.

Uutisankkurina tunnettu Jaakko Loikkanen on mediaesiintymisen ammattilainen ja jakaa kokemuksiaan mediasta ja esiintymisestä mielellään eri yleisöille. 
”Liityn mielelläni ProPromotionin puhujajoukkoon. Ydinosaamistani on olennaisimpien asioiden tunnistaminen ja niiden kertominen toisille ymmärrettävästi ja kiinnostavasti. Jaan myös mielelläni omia kokemuksiani mediasta, esiintymisestä sekä esiintymisjännityksen käsittelystä”, Jaakko sanoo. 

Puhujamanageriksi on nimitetty pitkän viestintäalan uran muun muassa Nokian, Glastonin, Kauppi Sports Centerin, Tampereen Sähkölaitoksen ja Technopoliksen palveluksessa tehnyt Saara Sulander. Saaran vastuualueella on puhujien ja sisältöjen sparraus yhdessä asiakkaan kanssa sekä puhujavälitys. 

”Tuskin maltan odottaa, että pääsemme tuomaan yrityksille tapahtumiin ja tilaisuuksiin näitä omien alojensa huippuosaajia. Tapahtumat ja tilaisuudet ovat tervetulleita pitkähkön tauon jälkeen ja pääsen tekemään sitä itselleni intohimoisinta hommaa. Toivottavasti jutellaan ja nähdään jo pian tämän merkeissä”, Saara kommentoi. 

Lisätietoja ja pressikuvia: www.propromotion.fi/puhujat

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
ProPromotion Oy, Saara Sulander, saara@propromotion.fi, 040 505 3111

-->