Provinssiin australialainen Knife Party!

Provinssiin australialainen Knife Party!

Festivaalin ulkomaiseen ohjelmistoon liittyy yksi festivaalin päänimistä, kahden Pendulum-jäsenen perustama australialainen Knife Party. Eri genrejä sekoittelevan kokoonpanon vaikutteet löytyvät electro house, dubsteb, moombahton / 110 ja drumstep -tyyleistä. Vaikuttavasta äänimaisemasta tunnettu Knife Party on nimennyt musiikkinsa yksinkertaisemmin ”seizure musiikiksi”. Yhtyeen menestyksekäs ensiesiintyminen oli elokuussa 2011 BBC Radio 1’s ”Come Together” -tapahtumassa Ibizalla. Knife Partyn uralla suurimman suosion saavuttaneita remixejä ovat Swedish House Mafia – ”Save The World”, Porter Robinson – ”Unsion” ja Nero – ”Crush”.

Vaikka yhtyeen uraan mahtuu vasta muutama julkaisu, sen saavutukset ovat silti merkittävät. Sen ensimmäistä ”100% No Modern Talking” -EP:tä on ladattu yli 500 000 kertaa, Facebookissa sillä on 350 000 fania, ”Internet Friends” -kappaleella on YouTubessa yli 7 miljoonaa soittokertaa ja esiintymisiä kymmenilletuhansille ihmisille suurten festivaalien pääesiintyjänä on kertynyt jo lukuisia.

Osa kokonaisvaltaista festivaalikokemusta on omiin tarpeisiin sopiva majoitus. Provinssirockin aikana Seinäjoen majoitustarjonta onkin laajimmillaan, kun uudistetun leirintäaluekonseptin lisäksi tarjolla on vaihtoehtoja vuokrattavista loma-asunnoista koulu- ja hotellimajoitukseen. Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy auttaa majoituskartoituksissa ja -varauksissa: www.epmatkailu.fi

Päiväkohtainen ohjelma julkistetaan 24.2. ja samalla tulevat myyntiin päiväkohtaiset liput.

Provinssirock, Seinäjoen Törnävänsaari, 27.-28.6.2014.

Ohjelma: The Prodigy (UK), M.I.A. (UK), Rudimental (UK), Dropkick Murphys (US), NONONO (SE), Karnivool (AUS), North Mississippi Allstars (US), Knife Party (AUS), Bob Wayne (US), Kolmas Nainen, Cheek, Jenni Vartiainen, Haloo Helsinki!, Turmion Kätilöt, Viikate, Risto, Sanni, Softengine.

Liput:
2 päivää alkaen 95 euroa
24H liput (sis. 2 päivän festivaalilipun ja leirinnän Camp Provinssissa to-su) alkaen 120 euroa. Tämä paketti myynnissä vain Provinssirockin lippukaupassa!

Majoitusvaihtoehtoja:
www.provinssirock.fi
www.epmatkailu.fi

Lipunmyynti:
www.provinssirock.fi
www.lippu.fi
www.tiketti.fi