Queen Show keväällä konserttisaleissa ja teattereissa

Queen Show keväällä konserttisaleissa ja teattereissa

Suomen pitkäaikaisin Queen-tribuuttibändi One Vision ja suomalaisen rokin monitaituri, laulaja Kimmo Blom yhdistivät viime vuonna voimansa ja syntyi Queen Show. Kuulijoilta hehkutusta kerännyt show jatkaa matkaansa keväällä konserttisaleihin startaten vappuaattona Turun Logomosta ja päätyen Raahen, Ylivieskan ja Porin kautta toukokuun puolivälissä Hyvinkääsaliin. Tätä ennen show’ta esitetään Tampereen Teatteri Statessa 1.-2.4.

Queen Show’n aikana kuullaan bändin merkittävimpiä hittejä, taianomaisia balladeja sekä albumien kätköistä löytyviä helmiä. Upea musiikki soitetaan kuten Queen sen itse aikanaan konserteissaan teki: tuhdisti, rokkivaihteella ja suurella sydämellä. Musiikki yhdistettynä Freddie Mercuryn elämäntarinasta tuttuihin elementteihin tarjoaa kokonaisvaltaisen Queen-elämyksen. Kansainväliset mitat täyttävä esitys on täysin kotimaisin voimin tuotettu ja se on muokattavissa myös yökerho- sekä klubitapahtumiin.

”Luvassa on ainutlaatuinen Queen-spektaakkeli, jossa liikutaan sujuvasti eri aikakausissa musiikin ja visuaalisuuden kautta sekä keinoin. Freddien rooli on muotoutunut vuosien myötä tärkeäksi osaksi omaa tekemistä ja tarjoaa jatkuvasti uusia mielenkiintoisia haasteita. Henkilökohtaisesti tärkeitä biisejä ovat ’A Kind of Magic’, ’Who Wants to Live Forever’ ja ’Bohemian Rhapsody’”, summaa Kimmo Blom.

Kimmo Blom on paitsi esiintyvä artisti, sanoittaja ja säveltäjä myös näyttelijä, jonka viimeisin kiinnitys oli Tampereen Palatsiteatterin Show Must Go On -musikaali. Hän on esittänyt Freddie Mercurya yhteensä 200 kertaa. Blom osallistui alkuvuodesta myös UMK-kaudelle selviytyen finaaliin yhdessä duettoparinsa Annica Milánin kanssa. ”UMK oli mahtava kokemus taas kerran ja uskon, että uutta musiikkia on tulossa piakkoin Annican kanssa”, lupaa Blom.

”Kuka on tämä Kimmo Blom, joka herättää Freddie Mercuryn kuolleista? Ulkonäkö, lavaliikunta, intensiteetti lavalla muistuttavat niin paljon esikuvaa, että Freddiekin taitaa hymyillä.”
Sanomalehti Pohjalainen 

The Miracle – A night with Queen
1.4.2016 Teatteri State, Tampere
2.4.2016 Teatteri State, Tampere
30.4.2016 Logomo, Turku
6.5.2016 Raahesali, Raahe
7.5.2016 Akustiikka, Ylivieska
13.5.2016 Promenadisali, Pori
14.5.2016 Hyvinkääsali, Hyvinkää

Liput: alkaen 29 euroa (sis. palvelumaksun)
Ennakkomyynti: Lippu.fi paitsi Pori Ticketmaster.fi

http://www.queentribuutti.fi/