Roadrunner Records julkaisee Avenged Sevenfold "Nightmare" -albumin 1.9.

Roadrunner Records julkaisee Avenged Sevenfold "Nightmare" -albumin 1.9.

Ennakkotiedoista poiketen tuleva Avenged Sevenfold ”Nightmare” -albumi julkaistaan Roadrunner Recordsin toimesta 1.9. Digikaupoista se löytyy jo 26.7. Etelä-Kalifornialaisen viisikon viidennen albumin on tuottanut Mike Elizondo (Dr. Dre, Eminem) ja miksannut Andy Wallace.

Albumin esikoissinkku ”Nightmare” soi tällä hetkellä laajalti myös Suomen radioissa. Se oli julkaisuviikollaan iTunesin ladatuin biisi niin Jenkeissä kuin Briteissä. Kyseistä videota (lyric video) katseltiin Youtubesta 24 tunnin sisällä sen saitille lataamisen jälkeen yhteensä 275 000 kertaa. Tällä hetkellä sitä on katsottu 3 miljoonaa kertaa.

Elokuussa starttaa Avenged Sevenfoldin ja Disturbedin ”UPROAR” -yhteisrundi. Mukaan astuvat myös Stone Sour, Halestorm ja Hell Yeah. Kyseessä on bändin ensimmäinen kiertue sitten edesmenneen rumpalinsa Jimmy ”The Rev” Sullivanin jälkeen. Dream Theaterin Mike Portnoy soittaa rummut ”Nightmare” albumilla ja hoitaa kannuttelijan pestin myös UPROAR-rundilla.

Bändin saitilta on tilattavissa albumin erikoisversio ”Book of Nightmares”, joka sisältää albumin, laajennetun bookletin ja spesiaalin kansitaiteen. Kyseessä on sidottu kirjamainen paketti, jossa on hopeinen ”Nightmare” -vaakuna.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=94bGzWyHbu0&feature=avmsc2

Biisilista:
1. Nightmare
2. Welcome To The Family
3. Danger Line
4. Buried Alive
5. Natural Born Killer
6. So Far Away
7. God Hates Us
8. Victim
9. Tonight The World Dies
10. Fiction
11. Save Me

www.avengedsevenfold.com