Rokit Kokit -ohjelma alkaa

Rokit Kokit -ohjelma alkaa

Aivan uudenlainen viihdeohjelma Rokit Kokit starttaa nyt ensimmäisellä jaksollaan osoitteessa www.rokitkokit.fi. Debyyttijaksossa nähdään, kun Kotiteollisuus laittaa purtavaa pannulle ja loihtii usean vaiheen kautta lopulta mielenkiintoisen ja makuhermoja hivelevän kiinteän ravintoannoksen. Pelkästä kokkiohjelmasta ei ole kyse vaan ohjelma perustuu tarinointiin ja keskusteluihin ilman johdattelevia haastatteluosuuksia. Miljöönä toimii luonto, joten studioiden ovet pysyvät suljettuina. Ohjelmaa luotsaavat pääkokit Kaarle Viikate sekä Pasi Vanhatalo.

Sisältö
Kuukausittain rokitkokit.fi-sivustolle lisätään uusi jakso. Vieraat vaihtuvat, mutta punainen lanka säilyy. Jokaisessa jaksossa herkkuja väkertävät maamme eturivin muusikot, jotka kokkailun ohessa tarjoavat mitä moninaisempaa viihdettä aina raaka-aineiden hakureissuista nuotiolauluihin. Kokit arvostavat puhtaita kotimaisia raaka-aineita, joten ne hankitaan paikallisilta pientuottajilta. Vuodenaikojen vaihtuminen otetaan ruoanlaitossa huomioon – kesällä kaivetaan rosvopaistille monttua ja talvella kairataan avantoa.

Videomateriaalia, reseptejä ynnä muuta
Lisää videosisältöä sivustolle tuo Poppa-Marko, joka on kaikkien alojen asiantuntija. Hän raportoi mm. Wacken festivaaleilta, miten maailman suurimmilla metallifestivaaleilla syödään. Videomateriaalin lisäksi sivustolla on herkullisia reseptejä, kilpailuja ym.

Miltä kuulostaisi Rakkauden Ajopuu: Possun sisäfile ja patonki pekoniin käärittynä, Bändäri: Oluttölkkiin istutettu kokonainen broileri tai Chilirimpsis: salaattikin on ihmisravintoa?

www.rokitkokit.fi