Yön "Loisto" albumi myi päivässä kultaa

Yön "Loisto" albumi myi päivässä kultaa

Ääniteteollisuuden matalasuhdanneuutisten keskellä Yö-yhtye julkaisee valoisan uutisen. Sen tuorein ”Loisto” -albumi on myynyt julkaisupäivänään 9.9. kultaa eli yhteensä yli 15 000 kpl. Albumilta irrotettiin jo keväällä albumin nimeä kantava single, joka soi radioissa koko kesän. Viimeisin singlelohkaisu on arjen ja työn sankareista kertova, Herra Ylpön kynäilemä ”Kiitos ja kunnia”, joka lähti radiosoittoon syyskuun alussa.

Yön Olli Lindholm on hämmentynyt ja samalla otettu: ”On hienoa, että tällaisina aikoina voi näin nopeasti myydä jalometalliin oikeuttavan määrän levyjä. Tämä on erityisen valoisa uutinen ja siitä kuuluu iso kiitos faneille sekä levyn koko tuotantoporukalle. Olen ylpeä Loiston lopputuloksesta. Toivon, että uudet kappaleet puhuttelevat tarinoillaan suomalaisia elämän eri pysäkeillä ja kääntökohdissa. Tästä on hyvä startata konserttisalikiertueelle, jossa saamme esittää aiemman tuotantomme lisäksi tuoreita biisejä juhlavassa ympäristössä. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita!”

Yön ”Loisto” konserttikiertue alkaa 1. lokakuuta ja liikkuu maassamme 18. joulukuuta saakka. Lisätiedot: www.loisto2009.fi