Akun Tehdas ja Warner Music / Popgram yhteistyöhön

Akun Tehdas ja Warner Music / Popgram yhteistyöhön

Ylöjärvellä toimivan Akun Tehtaan nettitavaratalo Tehtaanmyymälä ja Warner Music/Popgram ovat aloittaneet fanituoteyhteistyön. Tehtaanmyymälä on Warner Music/Popgramin edustamien kotimaisten artistien virallinen fanituotemyymälä. Ensimmäisenä tarjolle tulevat syksyllä uuden albuminsa julkaisevien Antti Tuiskun, Anna Abreun ja Vesa-Matti Loirin tuotteet.

Yhteistyö Tehtaanmyymälän ja Warner Music/Popgramin välillä sisältää fanituotemyymälöiden luomisen lisäksi myös tuotteiden valmistamisen ja myynnin muihin vähittäismyyntipisteisiin. Tehtaanmyymälän tavoitteena on syksyn ja kevään aikana luoda omat, visuaaliselta ilmeeltään Tehtaanmyymälää ja artistin visuaalista ilmettä luovasti yhdistelevät erikoiskaupat vielä monelle Warner Music/Popgram -artistille. Tarkoituksena on luoda jokaisen artistin näköinen, näyttävä ja laadukas tuote-repertuaari, joka vetoaa artistin kuulijakuntaan.

Akun Tehtaan Tehtaanmyymälä on jo vuodesta 2004 asti tarjonnut yksinoikeudella Eppu Normaali -fanituotteet. Yhteistyö Warner Music/Popgramin kanssa laajentaa nettitavaratalon toimintaa entisestään. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu luoda valikoiduille Warner Music/Popgram -artisteille myös omia kauppapaikkoja, joiden visuaalinen ilme, sisältö ja tuotevalikoima ovat synergiassa artistin omaan nettisivustoon ja markkinoinnissa käytettävään materiaaliin. Nämä sivustot tulevat sisältämään kauppapaikan lisäksi tietoa artisteista, minibiografioita ja diskografioita.

www.tehtaanmyymala.fi