Rumba tuo kesäfestarit maksutta iPadiin

Rumba tuo kesäfestarit maksutta iPadiin

Musiikki- ja elokuvasisällöistään tunnettu Pop Media julkaisee toukokuussa vuosittaisen Festarilehden, joka kertoo kattavasti koko kesän keikat ja festivaalit kotimaassa ja ulkomailla. Julkaisu jaetaan maksutta seuraavien aikakauslehtien välissä: Rumba, Rytmi, Inferno, Como ja Episodi. Festarilehden voi lukea nyt myös ilmaisena iPad-julkaisuna.

”Festari- ja keikkatietojen kerääminen on ollut palvelutuotteemme jo useita vuosia ja tavoitteemme on yhä vankistaa markkinajohtajuutta alueella. Printti säilyy yhtenä mediamuotona, mutta yhä tärkeämpää on saada info kuluttajille sähköisenä. Meteli.net on jo verkon kattavin keikkakalenteri, mutta tulemme tuomaan markkinoille musiikin tietopalveluita myös mobiiliin tämän vuoden aikana”, kertoo Pop Media Oy:n kaupallinen johtaja Mikko Mali.

Festarilehti julkaistaan nyt seitsemättä kertaa ja sen takana on musiikkilehti Rumban toimitus. Lehti toteutetaan yhteistyössä keikka- ja festaritietoihin erikoistuneen verkkopalvelun Meteli.netin kanssa. Myös Rumba-lehti on aloittanut iPad-julkaisut tänä vuonna. Rumba taitetaan kokonaan uudelleen iPad-versioksi ja tablettina lehti sisältää perusartikkelien lisäksi videoita ja kuuntelulinkkejä sekä lisäkuvia.

Pop Media Oy on viihdemediayhtiö, joka keskittyy elokuvan, musiikin ja pelien sisällöntuotantoon. Yritys ylläpitää kahtatoista verkkosivustoa ja julkaisee yhdeksää lehteä, jotka kaikki löytyvät myös iPadista. Pop Median liiketoiminnot on jaettu kahteen osaan: Pop Digital tuottaa sähköisiä palveluita ja Pop Magazines lehtiä. Yrityksen brändivalikoimaan kuuluvat Rumba, Inferno, Rytmi, Episodi, Como, Hifimaailma, Meteli.net, Mikseri, Festarit.fi, Festarikalevala.fi, Tilt.fi, Festarilehti, LahjaVinkki ja MatkaVinkki.