Russell Allenin (Symphony X), Mike Portnoyn (Dream Theater, Avenged Sevenfold) ja Mike Orlandon tähdittämä Adrenaline Mob julkaisee debyyttinsä 21.3.!

Russell Allenin (Symphony X), Mike Portnoyn (Dream Theater, Avenged Sevenfold) ja Mike Orlandon tähdittämä Adrenaline Mob julkaisee debyyttinsä 21.3.!

Century Media Records on kirjoittanut lisenssisopimuksen Adrenaline Mob -yhtyeen debyyttialbumin julkaisusta Euroopassa.
Adrenaline Mob’ia voidaan pitää metallimusiikin mafiana, sillä riveissä vaikuttavat laulaja Russell Allen (Symphony X), rumpuvirtuoosi Mike Portnoy (Dream Theater, Avenged Sevenfold) ja kitaravelho Mike Orlando. Yhtye julkaisi EP:n viime syksynä ja nyt on vuoro ensimmäisen pitkäsoiton. ”Omertá” -nimeä kantava tuotos julkaistaan Suomessa 21.3.

Adrenaline Mob sai alkunsa vuonna 2011, kun Mike Orlando lähestyi Russell Allenia bändi-ideansa kanssa. Kun mukaan saatiin myös Allenin pitkäaikainen ystävä Mike Portnoy, syntyi peto, joka sai nimekseen Adrenaline Mob.
Windows 7 プロダクトキー

”Meillä on uusi kokoonpano ja soundi, joten voimme kaikki kääntää uuden kappaleen elämässämme. Jokaisella kundilla on aikaisemmat projektinsa ja itsekin olen ylpeä 25 vuoden urastani Dream Theaterin riveissä. Katson, että nyt saamamme uusi alku on samankaltainen kuin Foo Fightersin Dave Grohlilla aikoinaan Nirvanan jälkeen”, kommentoi Portnoy.

”Omertá” -albumilla on mukana uudelleentulkinta Duran Duranin klassikkobiisistä ”Come Undone”, jolla vierailee laulajana Halestorm-yhtyeen Lzzy Hale.
Adrenaline Mob on itse tuottanut albuminsa ja sen on miksannut Jay Ruston (Anthrax, Steel Panther).

Omertá-biisit:
01 Undaunted
02 Psychosane
03 Indifferent
04 All On The Line
05 Hit The Wall
06 Feelin´ Me
07 Come Undone
08 Believe Me
09 Down To The Floor
10 Angel Skye
11 Freight Train

Adrenaline Mob online:
http://www.adrenalinemob.com/