Metallikokoonpano FOZZY kiinnitetty Century Medialle!

Metallikokoonpano FOZZY kiinnitetty Century Medialle!

Century Media on allekirjoittanut sopimuksen kansainvälisestikin tunnetun metallibändi FOZZYn kanssa. Chris Jerichon ja Rich Wardin luotsaama kokoonpano on saanut alkunsa vuosikymmen sitten silkasta intohimosta hard rockia ja heavy metallia kohtaan. Nopeasti bändistä tuli yksi Pohjois-Amerikan kuumimmista lupauksista.

Fozzyn keulakuva ja laulaja Chris Jericho on sopimuksesta varsin onnellinen. Hänet tunnetaan myös legendaarisen statuksen saavuttaneena WWE’n supertähtenä, muutaman hyvin myyneen elämänkerran kirjoittajana ja finalistina maansa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. ”Nyt Fozzyllä on viimein levy-yhtiö, jolla on paljon voimaa ja vaikutusvaltaa maailmanlaajuisesti – juuri sitä mitä kaipasimme! Olemme valmiit räjäyttämään tulevalla albumilla bändimme koko maailman tietoisuuteen!” Chris kommentoi.

Yhtyeen kitaristi Rich Ward jatkaa:
”Siitä hetkestä, kun täytin 12 vuotta ja soitin ilmakitaralla Iron Maidenia, oli sanomattakin selvää, että haluan tienata elantoni soittamalla. Vuonna 1995 sain ensikosketuksen Century Mediaan Stuck Mojo -bändini kanssa. Yhteistyö loppui vuonna 2001 ja jatkoin hommia muiden yhtiöiden kanssa – tosin toivoin koko ajan, että he olisivat enemmän CM:n kaltaisia. On todella hienoa päästä taas tekemään töitä näiden raudanlujien ammattilaisten kanssa!”

Yhtyeen Century Media -debyytti tullaan julkaisemaan kesällä 2012. Pitkäsoitto on jatkoa vuonna 2010 julkaistulle ”Chasing The Grail” -albumille, jonka myötä yhtye keikkaili 15 maata läpi ja soitti samoilla lauteilla mm. metallin suurten legendojen Metallican, Slayerin, Megadethin ja Anthraxin kanssa.

FOZZY ONLINE:
http://www.fozzyrock.com